Οι Mr. Highway Band σε ένα special unplugged στο Kookoo Live!

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου

Οι Mr. Highway Band σε ένα special unplugged στο Kookoo Live!

​Οι Mr. Highway Band, σε ένα special unplugged session, την Παρασκευή 14 Μαρτίου στο Kookoo Live Music Bar. Blues, country, americana επιρροές και, συνολικά, μία rock’n’roll βραδιά στην αγνότερη μορφή της.

Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα τα τρία χρόνια ζωής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την έως τώρα πορεία του και τη συνεχή δουλειά του. Διακρίσεις σε διαγωνισμούς (Bon Jovi Opening Act Contest, Hard Rock Rising 2012), διοργάνωση κάθε χρόνο του δικού τους φεστιβάλ (Music Highway Festival), συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους “Is that myself” (2012), ο οποίος εξαντλήθηκε σε ένα χρόνο, κυρίως μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας. Σημαντικότατη υπήρξε η πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους για ένα χρόνο με τον Χρήστο Θηβαίο, με τον οποίο περιόδευσαν σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο του rock και με τη μοναδική ικανότητά τους να ενσωματώνουν δημιουργικά τις ποικίλες επιρροές τους (blues, country, americana κ.α.), οι Mr. Highway Band έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο ύφος. Δυνατό σημείο της μπάντας οι ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ένταση, δυναμισμό και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό του.

Τον Ιανουάριο του 2014, κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος του γκρουπ με τίτλο “Story of my life” και η μπάντα είναι έτοιμη για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη τη χώρα (και όχι μόνο) για την προώθηση του. Το Story Of My Life Tour είναι έτοιμο να προσφέρει εκπληκτικές βραδιές μουσικής, χορού και έντασης.

Οι Mr. Highway Band είναι: Γιάννης Αφένδρας (Mr. Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης, Κώστας Καλπάκης

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, οι Mr. Highway Band αφήνουν για λίγο στην άκρη τον ηλεκτρισμό και παρουσιάζουν, για πρώτη φορά, σε ακουστική μορφή τα κομμάτια του καινούργιου τους δίσκου - και όχι μόνο. Ακουστικές κιθάρες, καχόν, φυσαρμόνικες θα είναι τα στοιχεία μιας ιδιαίτερης βραδιάς με καλεσμένους πολλούς φίλους της μπάντας.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο “One man band” Gutter Case με ένα μουσικό ταξίδι σε όλη τη διαδρομή των blues.
Παρασκευή 14 Μαρτίου, Kookoo Live Music Bar (Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ. 210 3450930 / www.kookoo.gr).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο, το βρ��δυ του event, προς 6 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top