Ακύρωσε τις προγραμματιμένες συναυλίες της η Αρίθα Φράνκλιν για λόγους υγείας

Η 2η πιο πολυβραβευμένη στα Grammy

Τις προγραμματισμένες συναυλίες της ακύρωσε η βασίλισσα της soul, Αρίθα Φράνκλιν, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η τραγουδίστρια, συνθέτης και πιανίστρια είχε αναβάλει μέσα στο Μάιο, άλλες δύο μουσικές εμφανίσεις της στο Σικάγο και στο Κονέκτικατ, ενώ οι λόγοι των αναβολών δεν έχουν διευκρινιστεί επίσημα.

Οι συναυλίες που ακυρώθηκαν ήταν προγραμματισμένες για τον Ιούνιο στο Κλάρκστον, Μίσιγκαν, Οτάβα και Μόντρεαλ.

«Η Αρίθα Φράνκλιν είναι πολύ άρρωστη για να ανέβει στη σκηνή» δήλωσε η Κάθριν Ο' Γκρέιντι, διευθύντρια του Φεστιβάλ τζαζ στην Οτάβα, όπου θα εμφανιζόταν η βασίλισσα της σόουλ στις 26 Ιουνίου.

Η 71χρονη ερμηνεύτρια που έκανε τις δεκαετίες του1960 και του 1970 επιτυχίες όπως «Respect» και «A Natural Woman», αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά συναυλιών το 2010 ώστε να υποβληθεί, για αδιευκρίνιστο λόγο, σε χειρουργική επέμβαση.

Η Αρίθα Φράνκλιν είναι η δεύτερη πιο πολυβραβευμένη γυναίκα στην ιστορία των βραβείων Γκράμι. Έχει κερδίσει είκοσι βραβεία, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το βραβείο του «Ζωντανού Θρύλου». Μεταξύ του 1968 και του 1975 κέρδισε έξι συνεχόμενα βραβεία, ενώ για το διάστημα αυτό, η κατηγορία «Καλύτερη Γυναικεία R&B Φωνητική Ερμηνεία» πήρε το παρατσούκλι «Το βραβείο της Αρίθα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top