Μουσείο Βιέννης: Τα «Γυμνά» έργα τέχνης υποδέχονται τους γυμνούς επισκέπτες τους!

60 γυμνοί άνδρες στο Leopold Museum

​Δεν πρόκειται για αστείο αλλά για ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στο Leopold Μuseum στη Βιέννη!
Την έκθεση «Γυμνοί άνδρες από το 1800 έως σήμερα», μια έκθεση με 300 έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες, σχέδια και γλυπτά, η οποία επικεντρώνεται στο γυμνό αρσενικό , είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν 60 άνδρες, λάτρεις της τέχνης… εντελώς γυμνοί! Το μόνο που φορούσαν ήταν οι κάλτσες και τα παπούτσια τους.
naked.jpg
Ο Klaus Pokorny, εκπρόσωπος του μουσείου δήλωσε πως το Νοέμβριο ένας άνδρας είχε τσιτσιδωθεί –από μόνος του- γιατί ήθελε να «βιώσει» την έκθεση και κατ’ επέκταση την τέχνη έτσι όπως της άρμοζε.
nudes3.jpg
«Επειδή το σκηνικό έφερε σε δύσκολη θέση τους υπόλοιπους επισκέπτες, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε αυτήν την επίσκεψη, όπου γυμνοί άντρες θα επιτρεπόταν να περιηγηθούν στην έκθεση με τα γυμνά εκθέματα» πρόσθεσε.
nude1.jpg
Η γυμνή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και οι ίδιοι δήλωσαν πως δεν ένιωσαν καθόλου άβολα, που ήταν όλοι τους γυμνοί, ακόμη και παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος που τους ξεναγούσε από το ένα έκθεμα στο άλλο, ήταν ντυμένος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top