Ισπανίδα ηθοποιός: «Ευχαριστώ για το βραβείο αλλά είμαι 3 χρόνια άνεργη»

Συγκλόνισε με την ομολογία της για την κατάσταση στη χώρα της

​Η 39χρονη Ισπανίδα ηθοποιός Candela Pena κατά τη βράβευση της για την ερμηνεία της στην ταινία «Una pistola en cada mano» (δηλ. Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι) δε δίστασε να μιλήσει για την κατάσταση στη χώρα της και πως η ίδια βίωσε και βιώνει τις αντίξοες συνθήκες της κρίσης, στην απονομή των βραβείων Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Goyas.
1361185676797.jpg
Αφού ευχαρίστησε λοιπόν και εξέφρασε την έκπληξη της για το βραβείο της παραδέχτηκε δημοσίως: «Θέλω να πω ότι είχα μείνει 3 χρόνια χωρίς δουλειά, ότι μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια είδα τον πατέρα μου να πεθαίνει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο όπου δεν υπήρχαν κουβέρτες για να τον σκεπάσουμε, όπου δεν υπήρχε νερό για να πιει κι έπρεπε να του το φέρνουμε εμείς».
MV5BMjI3MjQ1OTcyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwMzUyMzg1OA@@._V1._SY314_CR50,0,214,314_.jpg
Συγκινημένη και με αφοπλιστική ειλικρίνεια συνέχισε: «Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια που δεν δούλευα, βγήκε από τα σπλάχνα μου ένα παιδί που δεν ξέρω ποια δημόσια παιδεία το περιμένει. Αυτά τα 3 χρόνια χωρίς δουλειά είδα πώς πεθαίνουν άνθρωποι γιατί δεν έχουν σπίτι, γι'αυτό & τη χαρά αυτής της βραδιάς δεν θα μου την αμαυρώσει κανείς. Σε όποια γλώσσα, από εδώ που βρίσκομαι, ζητώ δουλειά. Έχω ένα παιδί να μεγαλώσω. Ευχαριστώ»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top