Μετά τους βουλευτές ξεκατινιάζονται και οι συγγραφείς!

Μπηχτές Χωμενίδη σε Τατσόπουλο και τούμπαλιν!

​Τα πράγματα έχουν ξεφύγει απ’ ότι φαίνεται διότι δεν έφταναν τα πρόσφατα ξεκατινιάσματα στη Βουλή … τώρα ξεκατινιάζονται και οι άνθρωποι των γραμμάτων!

Μια άγρια κόντρα έχει ξεκινήσει διαδικτυακά μεταξύ Χρήστου Χωμενίδη και Πέτρου Τατσόπουλου!

Όλα ξεκίνησαν από το δείπνο που παραχωρήθηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε συγγραφείς και πνευματικούς ανθρώπους.

Την επομένη ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσω ανάρτησης του σχολίασε αρνητικά τους συγγραφείς που μετείχαν στο δείπνο με το Ευ. Βενιζέλο και σήμερα ο Χρήστος Χωμενίδης δεν αφήνει το καρφί να πέσει κάτω, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Προσωπικά δεν τρέφω καμία φιλοδοξία να αφήσω την τέχνη της συγγραφής για το χατίρι της πολιτικής. Εάν αισθανόμουν ξοφλημένος ως συγγραφέας και λιγουρευόμουν μια κοινοβουλευτική έδρα, θα είχα γίνει Σύριζα.

Δεν εξαρτήθηκα ποτέ από το κράτος κατά οιονδήποτε τρόπο. Εξαρτώμαι από τον εαυτό μου και από τους αναγνώστες μου».

Άμεση ήταν η ανταπάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο Χρήστο Χωμενίδη σχετικά με τα παραπάνω, γράφοντας στο δικό του λογαριασμό στο facebook: «Χρήστο μου, πρέπει να αποφασίσεις ποιές μέρες του μήνα με αγαπάς – όπως έλεγες τις προάλλες στο Έθνος- και ποιες μέρες του μήνα με μισείς. Δεν μπορώ να παρακολουθώ αενάως την συναισθηματική σου ακράτεια».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top