«Ζυγός»: Κατέβασαν τα ρολά στην ιστορική μουσική σκηνή της Πλάκας!

Άρον- άρον σταμάτησαν την παράσταση Μαχαιρίτσα- Πασχαλίδη

«Ζυγός»: Κατέβασαν τα ρολά στην ιστορική μουσική σκηνή της Πλάκας!
Λουκέτο μπήκε στον μουσικό χώρο που έχει γράψει ιστορία στην Αθήνα κι έχει φιλοξενήσει τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, στον «Ζυγό», λόγω χρεών!
Η διαδικασία έγινε με εντολή δικαστικού επιμελητή, καθώς ο επιχειρηματίας Ηλίας Ιωαννίδης χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό από τα ενοίκια στον ιδιοκτήτη του οικήματος, γεγονός που οδήγησαν τον δεύτερο να προχωρήσει σε έξωση αλλά και κατάσχεση.
Το τελευταίο διάστημα το ιστορικό μαγαζί φιλοξενούσε το σχήμα «Μαζί αυτοσχεδιάζουμε» με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου, Δημήτρη Σταρόβα και Opera Chaotique, οι οποίοι έδωσαν την τελευταία τους εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου.
Μάλιστα, η παράσταση είχε πάρει παράταση για ακόμη ένα διήμερο αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις, ακυρώθηκε. Οι ίδιοι οι καλλιτέχνες έστειλαν την εξής δήλωση:
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους μας που είχαν προγραμματίσει να έρθουν στην παράταση των παραστάσεων μας στο "Ζυγό" στις 2 & 9 Φεβρουαρίου 2013, καθώς οι εν λόγω παραστάσεις ματαιώνονται χωρίς δική μας υπαιτιότητα. Συνεχίζουμε η ίδια παρέα στη Θεσσαλονίκη και υποσχόμαστε στους φίλους μας που δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν την παράσταση -και ξέρουμε ότι είναι πολλοί- ότι θα πραγματοποιήσουμε μία συναυλία στις αρχές καλοκαιριού σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top