Γιάννης Κότσιρας: Επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά

«Υπάρχουν οι μεγάλοι δημιουργοί, ασχέτως αν δεν είναι μεγάλοι ηλικιακά»

Γιάννης Κότσιρας: Επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά

4 χρόνια είχε ο Γιάννης Κότσιρας να βγάλει νέο CD... Τώρα επιστρέφει στη δισκογραφία με 13 ολοκαίνουργιες δικές του συνθέσεις.

«Είναι κάποια τραγούδια που πάρα πολλά χρόνια τα δουλεύω, υπάρχουν βέβαια και 3 - 4 που γράφτηκαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να μελοποιήσω στίχους» είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στην Real Fm.

Ο ερμηνευτής δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στη σύνθεση, ενώ ταυτόχρονα, αποκαλύπτει τα ακούσματα που καθορίζουν το μουσικό στίγμα του.

Οι επιρροές του «προέρχονται από τα λαϊκά του 60, από το ρεμπέτικο, από τα έντεχνα της περιόδου, αλλά και από την ροκ και την ποπ μουσική της περιόδου» όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Με αισιοδοξία υποστηρίζει πως «η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή μία κίνηση, ένα κάτι μαγικό που μαγειρεύεται, αλλά χρειάζεται ωριμότητα. Νομίζω ότι θα βγούνε μεγάλα πράγματα, υπάρχουν οι μεγάλοι δημιουργοί, ασχέτως αν δεν είναι μεγάλοι ηλικιακά για να τους αποδεχτούμε ως μεγάλους... Δεν είμαι απαισιόδοξος, καθόλου».

Το νέο CD του Γιάννη Κότσιρα θα κυκλοφορήσει μαζί με την Real news.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top