Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε εξώφυλλο βρετανικού βιβλίου

Η Ali Smith την επέλεξε για το “Artful”

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε εξώφυλλο βρετανικού βιβλίου
​Τη δική μας Αλίκη Βουγιουκλάκη επέλεξε η Βρετανίδα συγγραφέας, Ali Smith για το εξώφυλλο του βιβλίου της με τίτλο “Artful”.
Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Αλίκης από την ταινία του 1960, «το Κλωστοσκούφι». Η συγγραφέας προτίμησε την Αλίκη ως αντιπροσωπευτικό πρόσωπο για το εξώφυλλο της, εμπνευσμένη από την σειρά των ρόλων της.
68bddb72ae2d9df6d9aa62fba49b0fd0.jpg
Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει να κάνει με το συνδυασμό ζωής και τέχνης, ενώ το υλικό του αντλείται από μια συλλογή διαλέξεων που έχει δώσει η συγγραφέας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Η συγγραφέας γράφει σε πρώτο πρόσωπο και παρουσιάζει καλλιτέχνες και συγγραφείς από τον Μιχαήλ Άγγελο μέχρι τον Κάρολο Ντίκενς. Το κυρίως θέμα του βιβλίου είναι η επικοινωνία της σκέψης με την τέχνη.
"Η Smith μπορεί να το κάνει να συμβεί … γι’αυτό και είναι μία από τις πιο συναρπαστικές συγγραφείς της εποχής μας," επιβεβαιώνει η Daily Telegraph.
Η Ali Smith γεννήθηκε στο Inverness το 1962 και ζει στο Cambridge. Έχει γράψει επίσης τα ακόλουθα βιβλία: «There but for the», «Free Love», «Like», «Hotel World», «Other Stories and Other Stories», «The Whole Story and Other Stories», «The Accidental», «Girl Meets Boy» και «The First Person and Other Stories».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top