Θ.Μικρούτσικος: «Χαζοχαρούμενη» η Πάολα. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Ρέμο

«Είμαστε κατεστραμμένοι» τονίζει ο γνωστός συνθέτης

Θ.Μικρούτσικος: «Χαζοχαρούμενη» η Πάολα. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Ρέμο

​Με γλώσσα που "τσακίζει" κόκκαλα ο πασίγνωστος συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος μιλά για τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, εξομολογείται χωρίς φόβο και πάθος τις συναισθηματικές του δυσκολίες και αναφέρεται στο «lifestyle» όπως το αποκαλεί τραγούδι της εποχής!!!

Σχολιάζοντας την απήχηση του ποπ τραγουδιού εν μέσω κρίσης, ο γνωστός συνθέτης μιλά για την τραγουδίστρια Παόλα, λέγοντας «μπορεί η Πάολα να ακούγεται ή οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια αυτής της «χειρονομίας», αλλά στο διαδίκτυο υπάρχουν τραγούδια μου με πολιτικό περιεχόμενο , τα οποία έχουν 1,5 εκατ χτυπήματα για πλάκα. Θα μπορούσα να αναφέρω ένα σωρό lifestyle ονόματα που πριν από 3 χρόνια μεσουρανούσαν και πλέον δεν υφίστανται» και τονίζει «Η κατάσταση δε σηκώνει το χαζοχαρούμενο τώρα».

Εάν και ο κ.Μικρούτσικος «βγάζει το καπέλο» στην Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο , λέει «ΟΧΙ» σε μια συνεργασία με τον δεύτερο, ενώ παράλληλα εκφράζει και την αντίθεση του με την πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος επέτρεψε στον Ρέμο και την Θεοδωρίδου να τραγουδήσουν τραγούδια στο « Μέγαρο Μουσικής».

Μιλώντας για τα σκληρά μέτρα λιτότητας και τα υψηλά ποσοτά ανεργίας και ύφεσης στην Ελλάδα ο κ.Μικρούτσικος εμφανίζεται απαισιόδοξος με όλα όσα μας περιμένουν το επόμενο διάστημα.

«Έχω την αίσθηση ότι τούτος ο χειμώνας θα πρέπει να είναι ο χειρότερος έπειτα από το Β Παγκόσμιο πόλεμο. Όλα είναι υπό κατάρρευση. Η μεσαία τάξη διαλύεται . Θα είμαστε μια φτωχή χώρα» δηλώνει ο κ.Μικρούτσικος και προσθέτει «είμαστε ήδη καταστρεμμένοι», εκτιμώντας πως κάνεις δε μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, αν δεν συναινέσουμε εμείς οι ίδιοι σε αυτό. «Δεν είναι ταμπού το νόμισμα. Αν είναι το παιδί μου να ζήσει τα επόμενα 50 χρόνια το παιδί μου σε δραματική κατάσταση , ας μην είναι στο ευρώ (εννοεί η Ελλάδα)» τονίζει .

Ο κ.Μικρούτσικος επαναλαμβάνει πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, ενώ ερωτώμενος για το αν θα πολιτευόταν με το συγκεκριμένο κόμμα δηλώνει πως για εκείνον άλλα πράγματα είναι σημαντικά και όχι τα αξιώματα.

Τέλος ο κ.Μικρούτσικος αναφέρθηκε στις συναισθηματικές δυσκολίες της ζωής του, παραδέχτηκε πως έχει πληγωθεί, δηλώνοντας παράλληλα ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα χωρίς να αλλάξει όμως το χιούμορ, το χουβαρνταλίκι και τις ευαισθησίες που διαθέτει ως χαρακτήρας !!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top