Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Θύμιο Καρακατσάνη

Πένθος στο θέατρο για τον χαμό του μεγάλου ηθοποιού και σκηνοθέτη

Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Θύμιο Καρακατσάνη

Τον αριστοφανικό εργάτη του θεάτρου, όπως τον αποκαλούσαν όλοι, Θύμιο Καρακατσάνη, πενθούν ηθοποιοί και άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του, οι οποίοι μίλησαν στο Star για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που «έφυγε» το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών.

«Τον είχα δει πριν από 15 ημέρες. Είχα πάει στο νοσοκομείο και τον είδα. Με το βλέμμα του και το πως μιλήσαμε κατάλαβα ότι ίσως να ήθελε να φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο», είπε η Άννα Φόνσου, προσθέτοντας πως ο Θύμιος Καρακατσάνης της έσφιξε το χέρι και την συμβούλευσε να κάνει τα όνειρά της.

Απαρηγόρητος και ο Στάθης Ψάλτης: «έχασα τον καλύτερό μου φίλο .Έναν φίλο που με λάτρευε .Έναν φίλο που με αγαπούσε , έναν φίλο που με πίστευε. Έναν φίλο που είχα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί θα μου λείψει».

«Είχα την ατυχία να μην συνεργαστώ μαζί του. Τον θεωρούσα γαμώτο έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και όχι μόνο… Τώρα με πεθάνατε», δήλωσε ο Ντίνος Καρύδης, ενώ η Μάρθα Καραγιάννη τόνισε: «δεν μπορώ να συνηθίσω το “ήτανε”. Το θέατρο τον είχε ανάγκη, είχε να δώσει. Παρόλο ότι έχει παίξει όλους τους Αριστοφάνιδες αλλά είχε να τους παίξει ακόμα καλύτερα και ακόμα και ακόμα και ακόμα».

Οι ερμηνείες του Θύμιου Καρακατσάνη θα μείνουν παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές. Πέρα από την μεγάλη του αγάπη για το σανίδι και τον Αριστοφάνη, πολλές φορές συνήθιζε να ζωγραφίζει και να γράφει ποιήματα.

Ο Θύμιος Καρακατσάνης, αφού μας χάρισε το γέλιο για 50 και πλέον χρόνια, «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων… Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί, από το νεκροταφείο Παιανίας.

Δείτε στο βίντεο τι είπαν στο Star συνάδελφοι και συνεργάτες του Θύμιου Καρακατσάνη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top