Ένα μυθιστόρημα σκληρού σεξ σπάει τα ταμεία των μπεστ σέλερς παγκοσμίως

Οι “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι” ξεπέρασαν τα ρεκόρ …τον Κώδικα Da Vinci!

Ένα μυθιστόρημα σκληρού σεξ σπάει τα ταμεία των μπεστ σέλερς παγκοσμίως
​«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» ή “Fifty Shades of Grey” όπως είναι ο αγγλικός τίτλος του, είναι το ερωτικό μυθιστόρημα της Βρετανίδας El James, το οποίο όχι μόνο έσπασε ταμεία από την αρχή της κυκλοφορίας του, (πούλησε 1.000.000 αντίτυπα σε 11 εβδομάδες), αλλά κατάφερε να ξε��εράσει ακόμη και τις πωλήσεις του «Κώδικα ντα Βίντσι» του Νταν Μπράουν!
Πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα σκληρού σεξ μάλιστα, που εξιστορεί τη ζωή μιας απόφοιτης Πανεπιστημίου, της Αναστάζια Στιλ. Η νεαρή γνωρίζει έναν άπληστο δισεκατομμυριούχο άνδρα, τον Κρίστιαν Γκρέι, ο οποίος όχι μόνο θέλει να την έχει «κτήμα» του… αλλά έχει και πολύ ιδιαίτερα σαδομαζοχιστικά γούστα…, βιώματα που σχετίζονται με την παιδική του ηλικία.
Το βιβλίο κάνει θραύση σε μητέρες άνω των 30 ετών, αλλά και στις γυναίκες που σπουδάζουν, ενώ κατάφερε να πουλήσει ως τριλογία (Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, Fifty Shades Freed), 10.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο!
Το μπεστ σέλερ πρόκειται να μεταφραστεί σε 37 χώρες, ενώ στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα από τις εκδόσεις Πατάκη, με τίτλο «Πενήντα αποχρώσεις του γκρί»
πηγή: Τα Νέα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top