3 Ιουλίου- 22 Σεπτεμβρίου: Μουσικό Φεστιβάλ Θεάτρου Badminton

Σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σε "Προσωπικές Διαδρομές"

3 Ιουλίου- 22 Σεπτεμβρίου: Μουσικό Φεστιβάλ Θεάτρου Badminton
Πρώτη ανάρτηση: 20 Ιουνίου 22:25
​Αυτό το καλοκαίρι στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton θα γίνει το μεγάλο φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής. Συνθέτες, τραγουδοποιοί, δημιουργικοί μουσικοί, τραγουδιστές και μουσικά σύνολα που διακρίνονται στην εποχή μας κλήθηκαν από το συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό, και καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, για να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του μεγάλου μουσικού φεστιβάλ!
Άλλοι με μεγάλες πορείες, που η αφετηρία τους μπορεί ��α βρίσκεται και πριν πενήντα χρόνια και άλλοι με μικρότερες διαδρομές στον κόσμο της μουσικής δημιουργίας. Όλοι τους μάχιμοι, λάτρεις της σκηνής. Όλοι τους αντλούν το υλικό που θα μας παρουσιάσουν σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες, κυρίως από την προσωπική τους δισκογραφία.
Το καλοκαίρι του 2012, όπως και πέρσι, το θέατρο Badminton βγάζει τραπεζάκια έξω και ο αύλειος χώρος του μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.
Οι «Προσωπικές διαδρομές» ξεκινούν με τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο στις 3 & 4 Ιουλίου (Τρ- Τετ).
Τις Προσωπικές τους διαδρομές θα παρουσιάσουν ακόμη στο φεστιβάλ οι: Opera Chaotique, Μάκης Αμπλιανίτης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Καλλιόπη Βέττα, Πέτρος Γαϊτάνος, Χάιγκ Γιαζιτζιάν, Σαβίνα Γιαννάτου, Γιώργος Καζαντζής (μαζί του η Φωτεινή Βελεσιώτου), Μαρίζα Κωχ, Βασίλης Λέκκας, Κώστας Μακεδόνας, Νότης Μαυρουδής (μαζί του η Γιώτα Νέγκα), Ανδριάννα Μπάμπαλη, Παναγής Μπαρμπάτης, Νίκος Ξυδάκης, Ορφέας Περίδης, Λένα Πλάτωνος, Γιάννης Σπανός, Μελίνα Τανάγρη, Μπάμπης Τσέρτος και ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Πληροφορίες

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού – Γουδή

Ημερομηνία Από τις 3 Ιουλίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου (εκτός Αυγούστου)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top