Εικαστική έκθεση για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Εγκαινιάστηκε από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Εικαστική έκθεση για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Τριάντα δυο διακεκριμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες ένωσαν την τέχνη και το ταλέντο τους κι έστειλαν ηχηρό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Την ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινίασε στο μουσείο Νασιουτζικ η πρόεδρος του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κύρια Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Παρά την οικονομική κρίση , τις δυσοίωνες προβλέψεις και την ανασφάλεια για το αύριο, ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» αγωνίζεται δίπλα στα παιδιά και στους γονείς τους. Και εκδηλώσεις όπως η σημερινή, μας δίνουν μεγάλη ώθ��ση, κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο αυτό.»

Όπως τόνισε η κύρια Βαρδινογιάννη στην ομιλία της, η προσφορά των καταξιωμένων καλλιτεχνών συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση πρωτοποριακών για τα ελληνικά δεδομένα σχεδίων του συλλόγου.

«Τα σχέδια τα οποία φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στη χώρα μας στους τομείς της υγείας για τη θεραπεία του παιδικού καρκίνου και όχι μόνο, δεν υφίστανται ακόμα στην Ελλάδα. Το πρώτο από αυτά τα προγράμματα είναι η ίδρυση τράπεζας Εθελοντών Δοτών μυελού των οστών στην ογκολογική μας μονάδα στο νοσοκομείο.»

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση και ιδιαιτέρως την κυρία Σανα Παπαδημου που επανειλημμένως έχει στηρίξει ανιδιοτελώς την «ΕΛΠΙΔΑ» ενώ απένειμε τιμητικό δίπλωμα στον κ. Γιωργο Νασιουτζικ για την γενναιοδωρία με την οποία στηρίζει εδώ και 11 χρόνια το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

«Αν υπήρχαν άλλες μεγάλες κυρίες όπως είναι η κυρία Βαρδινογιάννη και με τη μεγάλη προσφορά της και με τον ωραίο τρόπο που δίνει την αγάπη της η Ελλάδα θα ήταν τελείως αλλαγμένη.» δήλωσε ο κύριος Νασιουτζικ.

Η έκθεση στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδημος, μελή του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, θα διαρκέσει ως τις 10 Ιουνίου στο μουσείο Νασιουτζικ και τα έσοδα από τις πώλησεις των έργων θα διατεθούν στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top