Συνεχίζεται με επιτυχία το μιούζικαλ «Έκτο πάτωμα»

Μια παράσταση πιο επίκαιρη από ποτέ

Συνεχίζεται με επιτυχία το  μιούζικαλ «Έκτο πάτωμα»
Η οικονομική κρίση του 1930 έρχεται στο… «Έκτο πάτωμα» του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης μέσα από τη ματιά την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Το «Έκτο πάτωμα» μετακομίζει από το Παρίσι του 1930 στην Αθήνα του 2012 και μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ με υπέροχες μουσικές σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη με πρωταγωνίστρια την Τζίνα Αλοιμόνου και δίπλα της μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών, όπως η Αιμιλία Βασιλακάκη, ο Άρης Γεροντάκης, η Νεκτα��ία Γιανουδάκη, η Ευγενία Δημητροπούλου, κ.α.

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία παρουσίασή του στο θέατρο Περοκέ τη σεζόν 1991 – 1992, το «Έκτο πάτωμα» ανεβαίνει και πάλι στο θεατρικό σανίδι και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πώς σήμερα εν μέσω της κρίσης θα καταφέρουμε να βγάλουμε ο ένας τον άλλο από αυτήν.

Μάλιστα επειδή ακριβώς οι καιροί είναι δύσκολοι και ο πολιτισμός είναι η μοναδική διέξοδος, το εισιτήριο είναι αρκετά φθηνό για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top