20 Ιουνίου: Οι Evanescence στο θέατρο Βράχων!

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια

​Tην Τετάρτη 20 Ιουνίου, το συγκρότημα των Evanescence έρχεται στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία, στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα.

Ύστερα από περίπου πέντε χρόνια ξαναέρχονται στη χώρα μας για μια δυνατή συναυλία, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια: «Αυτές οι στιγμές με τους θαυμαστές μας, είναι σαν μια γιορτή, σαν οικογενειακή μάζωξη! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που θα είμαστε ξανά μαζί!».

Οι Evanescence δημιουργήθηκαν το 1995 από την τραγουδίστρια Amy Lee και τον κιθαρίστα Ben Moody, στο Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας στις ΗΠΑ. Αφού ηχογράφησαν δύο EP και το demo «Origin», το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο «Fallen», το οποίο πούλησε γύρω στα 7 εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες και περισσότερα από 15 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ απέσπασε και 2 βραβεία Γκράμι. Το 2006, μετά την αποχώρηση του Moody, κυκλοφόρησε το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «The Open Door», το οποίο πούλησε 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Παρά τις συνεχείς αλλαγές στην σύνθεσή τους, το 2011 κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους, και έντονα στοιχεία ροκ.
Πληροφορίες
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», Βύρων, Τετάρτη 20 Ιουνίου
Τιμές εισιτηρίων: 35 ευρώ (για τα 1.000 πρώτα εισιτήρια) και 40 ευρώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top