«Έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής των Bee Gees

Δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο

Για το μεγάλο ταξίδι έφυγε σήμερα ο τραγουδιστής των Bee Gees, Robin Gibb σε ηλικία 62 ετών.

Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή μετά από μια εγχείριση που έκανε στο έντερο και εξαιτίας της χρόνιας μάχης του με τον καρκίνο.

Η οικογένεια του Robin Gibb εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της για το χαμό του αγαπημένου της ανθρώπου και ζήτησαν από τα μέσα να σεβαστούν τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά.

Ο Gibb πάλευε εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον καρκίνο στο συκώτι και οι φόβοι για τη ζωή του είχαν εκφραστεί στις αρχές του χρόνου, όταν εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή για να προωθήσει τη δισκογραφική του δουλειά πάρα πολύ αδύνατος.

Τότε ο τραγουδιστής είχε πει ότι έχει νικήσει τον καρκίνο και πως οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι, όμως τον περασμένο μήνα υποτροπίασε, έπεσε σε κώμα και συνήλθε μετά από 12 ημέρες παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του έδιναν μόλις 10% πιθανότητες να επιζήσει.

Στο πλευρό του σε όλη αυτή την περιπέτεια ήταν η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά που είναι συντετριμμένοι από το χαμό του.

Από την ίδια ασθένεια είχε πεθάνει και ο δίδυμος αδελφός του Maurice, ενώ ο μικρότερος αδελφός του Andy, που δεν ήταν μέλος των θρυλικών Bee Gees πέθανε το 1988 από καρδιακή προσβολή σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Οι Bee Gees θα μείνουν στην ιστορία για το θρυλικό soundtrack της ταινίας «Πυρετός το Σαββατόβραδο» που πραγματοποίησε και από τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει κάνει μουσικό album.

Στην αρχή ξεκίνησαν ως παιδική μπάντα και συνέχισαν να δίνουν παραστάσεις ακόμα κι όταν η οικογένεια μετακόμισε στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. Το όνομά τους ήταν συντομογραφία του «Brother Gibbs», υπέγραψαν υπέρογκα συμβόλαια και έκαναν τεράστιες επιτυχίες της εποχή που η disco ήταν στα πάνω της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top