Από 17 Μαΐου: "Ευρέ Έργα" της Μανίνας Ζουμπουλάκη

Στο ίδρυμα Κακογιάννη μέχρι τέλος Ιουνίου

Από 17 Μαΐου:  "Ευρέ Έργα" της Μανίνας Ζουμπουλάκη
​Το «Ευρέ Έργα» είναι το καινούριο θεατρικό έργο της Μανίνας Ζουμπουλάκη που θα μπορείτε να απολαύσετε από την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ως το τέλος Ιουνίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη!
Το «Ευρέ Εργά», όπως είπε η ίδια η συγγραφέας προκύπτει από τις αγγελίες Ευρέσεως Εργασίας, "….που τις έχουμε κάνει γαργάρα όλοι τον τελευταίο χρόνο!”.
Η ιδέα προέκυψε από δύο μαθήτριες της συγγραφέως (δημιουργικού γραψίματος και όπως ανέφερε σε συνέντευξη της: «Η ιδέα μου ήρθε από τη Δήμητρα και την Κατερίνα. Η Δήμητρα είναι σερβιτόρα και η Κατερίνα ηθοποιός, που όταν δεν δουλεύει στο θέατρο, κάνει την σερβιτόρα. Τις έβαλα να μιλάνε χωρίς να γνωρίζονται, μάλιστα κάποιες φράσεις τους είναι περίπου ή ακριβώς όπως τις είπανε, επειδή είναι δύο κανονικές γυναίκες σε δύσκολη εποχή (την τωρινή). Οι ρόλοι δηλαδή δεν είναι ρόλοι, είναι γυναίκες σαν εσένα, σαν τις κολλητές σου και σαν εμένα. Ούτε καν πιό τρελές ή πιό κουνημένες – έχω φίλες που είναι χίλιες φορές τρελότερες, για να μη βάλω και την πάρτη μου μέσα (αούα ετζουκέισον)!» αναφέρει η ίδια.
Τους ρόλους των δύο γυναικών θα ενσαρκώσουν οι ηθοποιοί Εμμανουέλα Αλεξίου και Γαλήνη Τσεβά, που όπως λέει η Μανί Ζουμπού: «..τη Γαλήνη και την Εμμανουέλα τις βλέπεις άνετα, ακόμα κι αν παίζουνε τάβλι…πόσο μάλλον όταν υποδύονται κανονικές γυναίκες με τόσο χιούμορ και με τόσο καταπληκτικό τρόπο.»
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Κείμενο: Μανίνα Ζουμπουλάκη
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιάννης Δρακουλαράκος
Σκηνογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μαρκής
Ενδυματολογική επιμέλεια: Μανώλης Γαλετάκης
Μουσική: DNA
Make up design: Γιώργος Βάλβης
Hair design: Fillippo Denaro
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Έρση Νιαώτη
Παραγωγή: Θανάσης Τσιρταβής
Παίζουν: Εμμανουέλα Αλεξίου, Γαλήνη Τσεβά
Αίθουσα: MCF Bar/Resto, 3os όρ.
Εισιτήριο: 10€ ενιαίο
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78, τηλ. 210 3418 550
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top