8,9-10 Ιουνίου: Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος στο φράγμα του Μαραθώνα

Η ΕΥΔΑΠ στέλνει ένα μήνυμα δράσης και αισιοδοξίας

8,9-10 Ιουνίου: Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος στο φράγμα του Μαραθώνα
​Το φράγμα του Μαραθώνα γίνεται ένας νέος τόπος συνάντησης πολιτισμού, εκπαίδευσης και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 8, 9 και 10 Ιουνίου!

Η ΕΥΔΑΠ θέλει να στείλει και φέτος ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δράσης, μετά την διεθνή διάκριση της διεθνώς για το 2010 και γιορτάζει με ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα και ελεύθερη είσοδο!

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εκπαιδευτικό Μέρος

17.00 - 20.15 : «Αποστολή: ο Κύκλος του Νερού». Διαδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης του κύκλου του νερού, φυσικού και ανθρώπινου, από το Φράγμα μέχρι το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων και την επαναχρησιμοποίησή του.

Η «Αποστολή: Ο Κύκλος του Νερού» είναι μια βιωματική περιπέτεια που διαδραματίζεται στο χώρο της βάσης του φράγματος. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 10-13 ετών. Τα παιδιά αναλαμβάνουν μια μυστική αποστολή από τον αρχαίο ναό στη βάση του Φράγματος για να «σώσουν» τον κύκλο του νερού.

Ψυχαγωγικό Μέρος

20:45 - 21:45 «Ένας μόνο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά!». Δρώμενο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στο Φράγμα Μαραθώνα: μια συμβολική δράση, αφιερωμένη στην καθημερινή μας προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα φράγματα μέσα μας και να χτίσουμε με αισιοδοξία νέες γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ μας και με το περιβάλλον.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top