"Ζωντανεύοντας την Αθήνα" μέσω ψηφιακών τεχνών!

8ο Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος

"��ωντανεύοντας την Αθήνα" μέσω ψηφιακών τεχνών!
​Η "Αθήνα ξαναζωντανεύει" χάρη στην όγδοη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος, Athens Video Art Festival!
Με concept “Ζωντανεύοντας την Αθήνα | Visualise Athens”, η διοργάνωση ταξιδεύει τους επισκέπτες με εντελώς ελεύθερη είσοδο, μέσα στον κόσμο του σύγχρονου πολιτισμού και των νέων τεχνολογιών.
Εγκαινιάζουν και αξιοποιούν κτιριακά συγκροτήματα 5.000m² στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, καθώς και τους περιβάλλοντες δημόσιους χώρους (Στοά Κουρτάκη, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, οδός Κολοκοτρώνη), στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για αναβάθμιση του Ιστορικού και Εμπορικού κέντρου της πόλης μας!
Μετά το φετινό κάλεσμα συμμετοχής, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας πάνω από 2.000 έργα από 69 χώρες, το Athens Video Art Festival προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό τη μεγαλύτερη γιορτή του σύγχρονου πολιτισμού και υπόσχεται 3 μέρες έντονων συγκινήσεων, από τις 11 το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Πρόγραμμα Διοργάνωσης:



Screenings (Video Art, Animation)


Exhibitions (Web Art, digital image, Installations, Video Installations)


Presentations (Special tributes, Partner Festivals, International Institutions)


Workshops (Discover digital media possibilities through active participation)


Live Acts (Concerts, DJ & VJ Sets, Kinetic performances, A/V Performances)


Επαναχρησιμοποίηση εγκαταλειμμένων χώρων / Εθελοντικές δράσεις / Συμμετοχή κατοίκων & επαγγελματιών/ Παρουσίαση έργων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους/ Δράσεις σε όλο το Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top