Έκθεση φωτογραφίας: Instagramers στο Γκάζι

Από 20 Απριλίου έως 25 Μαΐου

Έκθεση φωτογραφίας: Instagramers στο Γκάζι
Μια εικόνα χίλιες λέξεις και ένα παιχνίδι με ή χωρίς λέξεις που κατέληξε σε μια έκθεση “στιγμών”.

Οι μικρές λεπτομέρειες ή τα σημαντικά γεγονότα, οι καθημερινές καταστάσεις ή οι ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές, συναισθήματα, κλεφτές ματιές, καινούριοι φίλοι. Όλα γίνονται εικόνες, μικρά παράθυρα στον κόσμο χωρίς όρια από χιλιάδες Instagramers και γεμίζουν την εφαρμογή της χρονιάς για το 2011 σύμφωνα με την Apple.

Το Instagram είναι ο τόπος όπου δίνουν καθημερινά ραντεβού χιλιάδες χρήστες iPhone και Android για να μοιραστούν τις οπτικές εμπειρίες τους και να επικοινωνήσουν με εικόνες και λόγια- comments.

Ο κύβος ερρίφθη! 96 έλληνες «φωτογράφοι» του Instagram από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο φωτογραφίζουν στην πόλη, στη θάλασσα, στο αεροπλάνο, στο μπαρ, στις διακοπές, στο ποδήλατο, στο τραίνο, στο δωματιό τους και διαλέγουν τις καλύτερες 350 φωτογραφίες τους. Τις μοναδικές εκείνες στιγμές του χρόνου που όλα είναι στην απόλυτη ισορροπία και δίνουν ραντεβού σε μια έκθεση.

Ντόρτια, άσοι, εξάρες και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί μιας ζαριάς γεμίζουν με InstaPhotos και καταλαμβάνουν τα τρία επίπεδα του νεοεισερχόμενου bar-restaurant Red Dot στο Γκάζι.

Ο συντονισμός και η προώθηση της έκθεσης έγινε σαν ένα παιχνίδι για “μεγάλα παιδιά” μέσα από το Instagram και τα social media (twitter, facebook). Το ζάρι και το ντόμινο έδωσαν την έμπνευση και το σχήμα στην παρουσίαση με κάδρα των 1,2,3,4,5 και 6 φωτογραφιών. Ένα για κάθε εκθέτη.

Κάπως έτσι οι στιγμές έγιναν παιχνίδι και το social network αποκτά σάρκα και οστά. Κάπως έτσι γίναμε μια μεγάλη παρέα σε ένα χώρο και το ραντεβού δόθηκε για τις 20 Απριλίου 2012.

Η έκθεση θα ξεκινήσει με ένα πάρτυ εγακαινίων με μουσική από το Γιώργο Χαρωνίτη την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρα 21:00.



Διάρκεια έκθεσης: 20 Απριλίου έως 25 Μαΐου
Τόπος: Red Dot, Ευμολπιδών 24 & Τριπτολέμου, Γκάζι
Επικοινωνία Red Dot : 210-3411725
www.facebook.com/RedDotGazi
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top