Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στην περιφέρεια

Διαβάστε τα μέρη που θα επισκεφθεί

​Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει εκτός Αθηνών αυτό το καλοκαίρι, σε Αρχαία Θέατρα της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων αλλά και της Δυτικής Ελλάδας.

«Η Όπερα της Βαλίτσας» που αφορά στον έρωτα ανάμεσα στον ποιητή Ροντόλφο και στη ράφτρα Μιμή, από τη στιγμή που συναντιούνται έως το θάνατο της κοπέλας από φυματίωση, στις 6, 7 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο θέατρο Μεσσήνης, νομός Μεσσηνίας και στις 13 Ιουλίου στο Αρχαίο θέατρο Οινιάδων, νομός Αιτωλοακαρνανίας.


«Η Όπερα της Βαλίτσας» θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ναυπλίου την 1 Ιουλίου, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παλιά Πόλη.


Το Μπαλέτο της ΕΛΣ «Όλοι χορεύουν βαλς!» θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αιγαίου στη Σύρο στις 19, 21, 22 Ιουλίου στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη, Σύρος.

Πρόκειται για μια παρουσίαση αποσπασμάτων από τις χορογραφίες «Στο Κενό», «Όλοι χορεύουν βαλς», «Γαλάζιος Δούναβης», «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» του Ρενάτο Τζανέλλα, καθώς και «Δον Κιχώτης» σε χορογραφία του Βλαντίμιρ Βασίλιεφ, οι οποίες παρουσιάστηκαν την καλλιτεχνική περίοδο 2011/2 στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Το Όπερα Στούντιο στο Φεστιβάλ Άγονη Γραμμή Γόνιμη στις 9 Ιουνίου θα παρουσιάσει μια λυρική βραδιά με τους μονωδούς του Όπερα Στούντιο στο Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Άγονη Γραμμή Γόνιμη με μια λυρική βραδιά με τους σπουδαστές - μονωδούς του Όπερα Στούντιο.Το πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό & πολιτιστικό πρόγραμμ�� στα νησιά της άγονης γραμμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top