23 Ιουνίου: Orbital+ K.Bήτα στην καρδιά της Αθήνας!

Η ελληνική και βρετανική electronica συναντούνται ξανά!

23 Ιουνίου: Orbital+ K.Bήτα στην καρδιά της Αθήνας!

​Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα σαν το μεγάλο όνομα σ' ένα μοναδικό electro-dance event που φιλοδοξεί να σφραγίσει το φετινό καλοκαίρι!

Το Σάββατο στις 23 Ιουνίου 2012, οι Orbital και ο Κωνσταντίνος Βήτα θα κάνουν μια μοναδική εμφάνιση στο Γκάζι, στο UTOPIA 12 @ Gazi Music Hall!

Το μεγαλύτερο ντουέτο της βρετανικής electronica, που κυριάρχησε στην παγκόσμια dance σκηνή,είναι γνωστό για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals!
Στο event θα φιλοξενηθούν κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα "Halcyon", "Satan", το theme song της ταινίας "The Saint", "The Box", "Belfast” καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme που όλοι μας χορέψαμε! Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» οι Orbital είναι στην λίστα με τους "50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε …. όσο ζούμε!"

Ο πρωτεργάτης της Ελληνικής Ηλεκτρόνικα, Κ.Βήτα, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά τους Orbital επί σκηνής. Η αρχή έγινε στο Electron Festival στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2000. Αυτή τη φορά σε ένα fully air-conditioned venue στην καρδιά του καλοκαιριού ο Κ.ΒΗΤΑ ενώνει τα ηχοτοπία του με την μαγεία των Orbital, δίνοντάς μας για μια ακόμη φορά μια γεμάτη συναισθήματα εμπειρία. Ο Κ.ΒΗΤΑ είναι ο γοητευτικός, εσωστρεφής, «σοφός», ρομαντικός δημιουργός, μέλος της μπάντας που έγραψε με κεφαλαία γράμματα το ηλεκτρόνικα στα ελληνικά, αυτός που ανέπτυξε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη και μας προτρέπει να ακολουθούμε την εσωτερική μας φωνή. Οι εμπνευσμέν��ι στίχοι του και οι δυναμικές προεκτάσεις των μουσικών αναζητήσεών του μας καλούν να διασχίσουμε μαζί του ένα πρωινό τον κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο, να αγαπήσουμε τους ανοιχτούς ουρανούς και τη γη που είναι πιο όμορφη από εμάς...Όπως οι ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του “….ένας ωραίος ανοιχτός ουρανός μπορεί να με πάει πιο μακριά από το χτες, από αυτό που ήδη γνώριζα. Αρκεί να το θέλω, να το πιστεύω…”

Πληροφορίες:

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα:

Γενική Είσοδος (early bird) τα πρώτα 500 εισιτήρια: 30 euro

Γενική Είσοδος (μετά την εξάντληση των early bird): 33 euro

Καθήμενοι Privileged Balcony View : 50 Εuro

**Το εισιτήριο των 50 ευρώ περιλαμβάνει επίσης parking (ένα ανά δύο εισιτήρια), complimentary drink και midnight snack.

Η προπώληση ξεκινά σήμερα On Line στο www.123tickets.gr Η προπώληση στα φυσικά σημεία θα ξεκινήσει στις 17 Μαϊου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top