11 Μαΐου: Οι Chromatic Sequence στο Gazarte!

Σε μια εμφάνιση που ο ήχος συνοδέυει τις λέξεις... στην Belle Epoque

11 Μαΐου: Οι Chromatic Sequence στο Gazarte!

​Αξίζει να βρίσκεστε στην πρώτη εμφάνιση επί σκηνής των Chromatic Sequence, μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Belle Epoque (Καλή Εποχή) στο Gazarte την Παρασκευή 11 Μαΐου!

Ήχος με νότες, ήχος με λέξεις. Στο κέντρο ο ηλεκτρισμός (Γιώργος Στεφανακίδης) και αχώριστα τα: τσέλο (Άρης Ζέρβας), βιολί (Σταματέλλα Σπίνουλα), βιόλα (Ελευθερία Τόγια).

Δίπλα το φλάουτο (Μαρία Λαβράνου), απέναντι το πιάνο (Χρίστος Σερενές), ενώ η Μαίρη Στεφανακίδη τραγουδά: “περιμένω μια ζωή το belle epoque...”. Δίπλα η Εβελίνα Αραπίδη μιλάει, ψιθυρίζει, ανάμεσα στις παύσεις ή πάνω στο pianissimo των εγχόρδων.

"Και ήταν τα αρώματα θεσπέσια και οι χοροί ανάλαφροι και οι γυναίκες καλοντυμένες και τα φιλιά αισθησιακά και οι μουσικές γλυκές! Ω! ήταν ωραία σε κείνη την εποχή! Αχ, μη μου το χαλάτε τώρα! Το ξέρω ότι ο κόσμος γύριζε πάντα γύρω από τον άξονά του! Αλλά μέχρι εκεί! Το άκουσα ότι κάπου γινόταν πόλεμος! Αλλά μέχρι εκεί! Την είδα ξάφνου την δυστυχία στο δρόμο! Αλλά μέχρι εκεί! Δεν πίστεψα τίποτα απ’ όλα αυτά. H Belle Epoque δε χωράει τέτοιες εικόνες. Είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι. Άκου! Άκου τις μελωδίες του πιάνου... Δες πόσο αέρινα χορεύουν τα ζευγάρια στο λευκό μάρμαρο! Τί μπορεί να χαλάσει αυτή την ευτυχία; Αχ, σας παρακαλώ μη μου στρέφετε αλλού το βλέμμα... Στην ανάγκη θα κλείσω τα μάτια μου. Σας το υπόσχομαι. Σας απειλώ. Τα κλείνω."
πηγή: culturenow

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top