6 Ιουλίου: Οι Duran Duran έρχονται στη Θεσσαλονίκη!

Για μια μοναδική συναυλία στην Ελλάδα

6 Ιουλίου: Οι Duran Duran έρχονται στη Θεσσαλονίκη!
Οι Duran Duran έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!!! Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά pop icons, ακούγοντας για πρώτη φορά τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασσικές επιτυχίες της καριέρας τους!

Το εκπληκτικό πρόσφατο άλμπουμ τους “All you need is now”, κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τη Rockarolla (a division of Spicy), και αποτέλεσε ένα θρίαμβο για τους Duran Duran αφού προκάλεσε ενθουσιασμό φαν και κριτικών!
Οι Duran Duran έχουν μία διαπρεπή καριέρα με πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ, 30 chart toppers στη Μεγάλη Βρετανία, 18 Αμερικάνικα hit singles και μία εκπληκτική παγκόσμια παρουσία, που εγγυάται ένα τεράστιο συναυλιακό κοινό και στις πέντε ηπείρους.
Τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη των Duran Duran, είναι τώρα μία ασταμάτητη δύναμη, που κατέκτησε τα τελευταία μόλις χρόνια πέντε σημαντικά Lifetime Achievement βραβεία (MTV Video Music Award, Brit Award, Ivor Novello, Q Magazine και ένα ισπανικό Premios Ondas) και ανήκουν στην ελίτ με τους σημαντικότερους διεθνούς καλλιτέχνες.

Το δημοφιλές συγκρότημα πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του ’80, συστήνοντας στο κοινό τους ήχους τους, μια μείξη από soul, Νευορκέζικη underground του ’70, με εμφανείς επιρροές από τον David Bowie και συγκροτήματα όπως οι Roxy Music. Έκτοτε, κατάφεραν να σκαρφαλώσουν με 14 singles στο Top 10 του UK Singles Chart και με 21 στο Billboard Hot 100.

Πληροφορίες

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η προπώληση των εισιτηρίω�� έχει ήδη ξεκινήσει:

Θεσσαλονίκη: Metropolis, Iανός, Stereodisc, Ticket House (εντός δισκοπωλείου Musicland)

Αθήνα: Τicket House, Iανός
Ιωάννινα: Kαφέ Καπλάνειο
Λάρισα: Bιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
Online: www.ticketservices.gr και www.123tickets.gr
Γενική Είσοδος: Προπώληση 35€ Ταμείο 38€*

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top