Εγκαίνια έκθεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Αεροδρόμιο

175 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και καλλιτεχνικής δημιουργίας

Εγκαίνια έκθεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Αεροδρόμιο
Οι σημαντικότερες στιγμές του έργου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών εκτίθενται από 3 Μαϊου έως 31 Αυγούστου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, σε μια έκθεση ανοιχτή για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου, καθόλο το 24ωρο.

Έπειτα από 175 χρόνια καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, έρευνας και κοινωνικής προσφοράς, η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) παρουσιάζει σ’αυτήν την έκθεση οπτικοακουστικό υλικό από τα πιο κομβικά σημεία της εκπαιδευτικής και εικαστικής της δημιουργίας.

Συγκεκριμένα, θα εκτεθούν σύγχρονες εικαστικές δημιουργίες και έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής, καθώς και υλικό από πρόσφατες εκθέσεις και διευρυμένες δράσεις της σχολής.

Επίσης, θα εκτεθούν έργα ψηφιακών μορφών τέχνης από την Πινακοθήκη της Α.Σ.Κ.Τ. τα οποία αποτελούν ιστορική συλλογή της καλλιτεχνικής δραστηριότητας καθηγητών και αποφοίτων της σχολής, έχοντας περίπου 8.000 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, αγιογραφίας και ψηφιδωτού που αποτελούν απτό και πολύτιμο δείγμα της νεοελληνικής τέχνης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top