Πρωτομαγιάτικη συναυλία από τους Encardia για τους Γιατρούς του Κόσμου

Στις 20:30 στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων

Οι Encardia δίνουν μια ξεχωριστή συναυλία την Πρωτομαγιά στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι, για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου.

Το αντίτιμο για τη συναυλία δεν θα είναι χρηματικό, αλλά αντ' αυτού οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δώσουν ένα κουτί αντιβίωσης, παυσίπονου ή κάποιου φαρμάκου ή ακόμη και ένα κουτί γάλα για την παροχή βοήθειας στους Γιατρούς του Κόσμου.

Η συναυλία είναι υπό τη διοργάνωση της ΕΡΤ, της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, των Εncardia και του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Έτσι, με σύμμαχο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, την Τρίτη 1η Μαϊου 2012 στις 20:30 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, οι Εncardia σε τραγούδια της Ιταλικής Αντίστασης των αρχών του 20ου αιώνα και νεότερα, τον Ηλία Λογοθέτη, τους ballo del mare στα βήματα της tarantella pizzica και την ομάδα Κρουστών του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση, καλωσορίζουν την άνοιξη και φέρνουν την ελπίδα μέσω της μουσικής!​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top