Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

Δείτε βίντεο για τους Μπέκαμ από το Happy Day

Γενέθλια έχει σήμερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κι η Βικτόρια, η γυναίκα της ζωή του, δε θα μπορούσε να μείνει σιωπηλή. Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της την αγάπη και τον θαυμασμό που νιώθει για τον άντρα της, με τον οποίο μετράει 25 χρόνια γάμου. 

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Έκαναν Πάσχα σε γιοτ εκατομμύριων!

Δύο φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα κι αγκαλιές, πόσταρε το πρώην Spice Girl, συνοδεύοντάς τες με μια λεζάντα που μιλάει από την καρδιά: «Χρόνια πολλά Ντέιβιντ. Μου αρέσει που μεγαλώνουμε μαζί! Δεν είσαι πολύ πίσω μου! Είσαι τα πάντα για εμάς! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος. Όλοι σε αγαπάμε πάρα πολύ!!!».

Η ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ

Η ανάρτηση της Βικτόρια γρήγορα έγινε viral, με χιλιάδες «likes» και σχόλια από followers που εκφράζουν την αγάπη και τον θαυμασμό τους για το ζευγάρι. 

Βικτόρια Μπέκαμ: Μίλησε πρώτη φορά για τις φερόμενες απιστίες του Ντέιβιντ

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια Μπέκαμ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Beckham στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2023

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια Μπέκαμ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Beckham στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2023 /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

Ας ευχηθούμε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία κι αγάπη, πλάι στη Βικτόρια και την υπέροχη οικογένειά τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top