Βικτόρια Μπέκαμ: Μίλησε πρώτη φορά για τις φερόμενες απιστίες του Ντέιβιντ

«Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος σε ολόκληρη τη ζωή μου»

Δείτε σχετικό βίντεο για τους Μπέκαμ από την εκπομπή Happy Day

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Beckham, η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε πρώτη φορά για τις φήμες περί απιστίας του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ στις αρχές της Χιλιετίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ντοκιμαντέρ κι αναφέρθηκαν στην εφημερίδα The Sun, η Βικτόρια δακρυσμενη είπε ότι δεν έχει βιώσει ποτέ μεγαλύτερη δυστυχία στη ζωή της

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια Μπέκαμ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Beckham στο Λονδίνο

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια Μπέκαμ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Beckham στο Λονδίνο /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

«Ήταν η πιο δυστυχισμένη κατάσταση που αντιμετώπισα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου. Ωστόσο, εσωτερίκευσα το τραύμα μου για χάρη του συζύγου μου. Δεν είναι ότι ένιωθα πως δεν ακουγόμουν, απλά είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως πρέπει να εστιάσω σε εκείνον», είπε το πρώην Spice Girl.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος του γάμου μας, γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Ένιωθα σαν να είμαστε εμείς εναντίον όλων των άλλων», συμπλήρωσε. 

David και Victoria Beckham: Πόσα χρόνια έκλεισε παντρεμένο το ζευγάρι;

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την περίοδο αυτή «εφιαλτική», ενώ τόνισε πως την έκανε να αγανακτεί. «Μέχρι τη Μαδρίτη, ένιωθα πως είμαστε εμείς εναντίον όλων των άλλων. Όμως, και πάλι ήμασταν μαζί. Ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλο. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλο κι αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να σας λέω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρεάσε. Ηταν ένα απόλυτο τσίρκο. Και σε όλους αρέσει το τσίρκο, όταν έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι μέσα σε αυτό», εξήγησε.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την πλευρά του, συγκινήθηκε, καθώς σκέφτηκε πώς η υποτιθέμενη απιστία επηρέασε τη σχέση τους. «Νομίζω ότι κι οι δύο νιώσαμε εκείνη τη στιγμή ότι δεν χάναμε ο ένας τον άλλον, αλλά μεγαλώναμε. Δεν ξέρω πώς το περάσαμε, με κάθε ειλικρίνεια. Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, ήταν απίστευτα δύσκολο να την δω να πληγώνεται, αλλά είμαστε μαχητές. Κι εκείνη την εποχή, έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Κι αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε. Αλλά τελικά, είναι η ιδιωτική μας ζωή», δήλωσε.

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια Μπέκαμ είναι παντρεμένοι σχεδόν 25 χρόνια!

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια Μπέκαμ είναι παντρεμένοι σχεδόν 25 χρόνια! /Φωτογραφία AP Images/Vianney Le Caer

Θυμίζουμε ότι το σκάνδαλο περί απιστίας «έσκασε» το 2003, όταν ο Μπέκαμ μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Βικτόρια παρέμεινε στη Μεγάλη Βρετανία με τους γιους τους, Μπρούκλιν και Ρόμεο.  

Ο Μπέκαμ έχει γενέθλια & η Βικτόρια ανέβασε την πιο σέξι φωτογραφία του!

Στο ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων, το ζευγάρι δεν αναφέρει απευθείας τα ονόματα των γυναικών που ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση μαζί του.

Δείτε το trailer για το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top