Έλενα Μαυρίδου: «Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες»

Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες χωρισμού με τον Λάλο

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τον Ιούνιο του 2023

Η Έλενα Μαυρίδου δε συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις που δεν αφορούν στις παραστάσεις της και το θέατρο. Σήμερα, όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία της και μια φράση όλο νόημα, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κομμάτι από έργο του Νίκου Καζαντζάκη. 

Δημήτρης Λάλος για Έλενα Μαυρίδου: «Ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα!»

«Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες. Τί θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Μαυρίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας της, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή αλλά σε μαύρο φόντο.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν φήμες ότι με τον σύζυγό της, Δημήτρη Λάλο, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από εννιά χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και μια κόρη. 

Λάλος - Μαυρίδου: Μιλούν για τον έρωτα και τη γνωριμία τους

Οι φήμες φούντωσαν όταν παρατηρήθηκε ότι η ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει unfollow τον λογαριασμό του συζύγου της στο Instagram, όπως και αυτόν της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Την ίδια ώρα, η είδηση του χωρισμού της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη σχετικά το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά και τα unfollow στο τηλεοπτικό ζευγάρι του «Σασμού», έκαναν αρκετούς να σκεφτούν ότι ίσως «Βασιλική» και «Μαθιός» να είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι ζευγάρι και εκτός Σασμού»;

Καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top