Δημήτρης Λάλος για Έλενα Μαυρίδου: «Ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα!»

Η εξομολόγηση του «Μαθιού» για την κόρη του

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου στον Νίκο Χατζηνικολάου

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Δημήτρης Λάλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, Σασμός και τα επόμενα σχέδιά του. 

Δημήτρης Λάλος: Θα υπάρξει επανασύνδεση για Μαθιό και Βασιλική;

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του, την ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου, με την οποία απέκτησαν μαζί μια κορούλα.

Η Έλενα Μαυρίδου κι ο Δημήτρης Λάλος στην Επίδαυρο το περασμένο καλοκαίρι

Η Έλενα Μαυρίδου κι ο Δημήτρης Λάλος στην Επίδαυρο το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα, σε προσωπικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει, εκτός από το ότι έχει ένα δικό της θέατρο κι είναι βραβευμένη για την υποκριτική. Ως άνθρωπος όμως όλα αυτά τα συνδυάζει με έναν τρόπο, που όταν αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί, δε χρειάστηκε να αναρωτηθώ», ανέφερε. 

Λάλος - Μαυρίδου: Μιλούν για τον έρωτα και τη γνωριμία τους

Ο Δημήτρης Λάλος παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση της κόρης του, άλλαξε ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα γύρω του. «Από τότε που ήρθε το παιδί στη ζωή μου, ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο. Νιώθω ότι φτάνεις σε ένα σημείο στη ζωή, όπου τα έχεις δει όλα. Έχεις χαρεί, λυπηθεί, έχεις ζήσει. Όταν εμφανίζεται ένα παιδί όλα επαναλαμβάνονται κι αρχίζεις να βλέπεις μέσα από τα μάτια του, το θαυμαστό», πρόσθεσε. 

Για τρεις συνεχόμενες σεζόν ο Δημήτρης Λάλος υποδύεται τον «Μαθιό» στη σειρά Σασμός

Για τρεις συνεχόμενες σεζόν ο Δημήτρης Λάλος υποδύεται τον «Μαθιό» στη σειρά Σασμός

«Με τον ερχομό του παιδιού δεν υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς μέσα μου. Περισσότερο όταν ήμουν πιο νέος, θα μπορούσα να κάθομαι ώρες σε ένα μπαλκόνι και να νιώθω μόνος μου. Αυτή η αίσθηση της μοναξιάς έχει φύγει πια. Υπάρχει ένας άνθρωπος κάπου που είναι μαζί μου», παραδέχτηκε ο Δημήτρης Λάλος στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top