Φωτεινή Ντεμίρη: «Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο μας με τον Χάρη Γρηγορόπουλο»

Τι είπε για την απόφασή του γιου της να γίνει ηθοποιός;

Η Φωτεινή Ντεμίρη αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» πώς με τον σύζυγό της Χάρη Γρηγορόπουλο, έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανό τον γάμο τους μετά από 30 χρόνια.

Γρηγορόπουλος - Ντεμίρη: Υπερήφανοι στην ορκωμοσία της κόρης τους

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, υπήρχαν κρίσεις στον γάμο της, οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει στον χωρισμό. 

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο γιος της, Τίτος Γρηγορόπουλος, είναι ηθοποιός

Η Φωτεινή Ντεμίρη με τον σύζυγό της Χάρη Γρηγορόπουλο και τον γιο τους, Τίτο /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Η Φωτεινή Ντεμίρη με τον σύζυγό της Χάρη Γρηγορόπουλο και τον γιο τους, Τίτο /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

«Είμαι καλή σύζυγος, είμαι μια καλή μητέρα. Έκανα ό.τι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια. Αφιερώθηκε ψυχείται και σώματι. Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 30χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, με παιδιά και ιδιαίτερα όταν είσαι μέσα στη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου.

Φυσικά και συμβιβάστηκα σε κάποια πράγματα για να μπορεί να υπάρχει η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια οικογένεια για τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη. Και φυσικά υποχωρούσα σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό. Ο γιος μου είναι 25 χρονών και η κόρη μου 27. Έχουν φύγει πια από το σπίτι. Φέτος έφυγε και ο γιος μας. Δουλεύουν. Ο γιος μας είναι ηθοποιός. Οπότε τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω μια καινούργια πραγματικότητα.

Πρέπει να επανατοποθετηθείς σαν άνθρωπος. Είσαι σε ένα σημείο που αλλάζουν όλα για σένα. Είμαι σε ένα σημείο που πραγματικά ψάχνω να βρω πάλι πια είμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη. 

Ενώ σχετικά με τον γιο της, Τίτο Γρηγορόπουλο, δήλωσε πως τον ενθάρρυνε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να γίνει κι αυτός ηθοποιός. «Τον γιο μου τον βοήθησα να εκφράσει την ανάγκη του να γίνει ηθοποιός. Ο γιος μου έπαιξε στην ‘’Παραλία’’ και θα παίξει στο ‘’Ναυάγιο’’ σε 8 επεισόδια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top