Φωτεινή Ντεμίρη: Ο γιος της, Τίτος Γρηγορόπουλος, είναι ηθοποιός

«Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Μαρίνα και τον Τίτο.

Οι δύο ηθοποιοί που είναι παντρεμένοι από το 1994 κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς επιθυμούν να απασχολούν τα media μόνο με τη δουλειά τους.

Ο γιος του ζευγαριού ασχολείται με την υποκριτική και φέτος τον είδαμε για πρώτη φορά να συμμετέχει στην σειρά «Παραλία» ενώ ετοιμάζεται να εισβάλει και στο «Ναυάγιο».

Ο Τίτος Γρηγορόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης, σπουδαστής στο ΠΑΔΑ στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών από το 2022. Έχει κάνει επιπλέον σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική παραγωγή και σύνθεση σε προγράμματα τύπου daw (digital audio workstation, synthesizers κ.τ.λ). Αγαπά πολύ τις γάτες.

Όσον αφορά επερχόμενη συμμετοχή του γιου της στο Ναυάγιο, η Φωτεινή Ντεμίρη αποκάλυψε: «Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο Ναυάγιο, αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία».

Φωτεινή Ντεμίρη-Τίτος Γρηγορόπουλος-Χάρης Γρηγορόπουλος

Φωτεινή Ντεμίρη-Τίτος Γρηγορόπουλος-Χάρης Γρηγορόπουλος

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top