Σάνεν Ντόχερτι: Εξήγησε τον λόγο που απολύθηκε από τη σειρά Μπέβερλι Χιλς

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά...

Δείτε βίντεο για τη Σάνεν Ντόχερτι από το Breakfast@Star

Η Σάνεν Ντόχερτι αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, σχετικά με την απότομη αποχώρησή της από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, στα μέσα της δεκαετίας του '90. 

Σάνεν Ντόχερτι: «Θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης»

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Let's Be Clear With Shannen Doherty, η ηθοποιός μίλησε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Πρίστλεϊ (σ.σ. υποδύθηκε τον αδερφό της «Μπράντον») για το τι συνέβαινε στην προσωπική της ζωή που συνέβαλε στο να διαγραφεί ο χαρακτήρας της «Μπρέντα Γουόλς», από το δημοφιλή σειρά μετά την τέταρτη σεζόν. Συγκεκριμένα, κατέδειξε ως βασική αιτία τον γάμο της με τον Άσλεϊ Χάμιλτον

Το καστ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς σε συνέντευξη Τύπου, όταν η σειρά επέστρεψε τηλεοπτικά το 2019

Το καστ του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς σε συνέντευξη Τύπου, όταν η σειρά επέστρεψε τηλεοπτικά το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

«Σίγουρα πέρασα από πολύ πόνο» δήλωσε η 52χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας απευθυνόμενη στον Πρίστλεϊ: «Υπήρχαν όμορφες στιγμές για μένα κι υπήρχαν πραγματικά δύσκολες στιγμές για μένα. Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο κι υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν σε αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πολύ να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά. Και ξέρω ότι αυτό έγινε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς, γιατί όπως θα έπρεπε να είναι, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και εσύ περιμένεις ένα άτομο, είναι χάλια». 

Σάνεν Ντόχερτι: «Δε θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί στα οστά μου»

Αν και παραδέχτηκε ότι «δεν ήταν ευθύνη κανενός άλλου εκτός από τη δική μου», η Ντόχερτι είπε στον 54χρονο Πρίστλεϊ ότι θα ήθελε κάποιος να την είχε καθίσει και να της είχε εξηγήσει τις πιθανές συνέπειες των πράξεών της εκείνη την εποχή. «Εύχομαι να με είχαν κάτσει κάτω και να με είχαν κοιτάξει και να μου είχαν πει: "Άκου, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό, θα απολυθείς και κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί άλλο"», είπε. «Και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί επίσης να αιμορραγεί στη δουλειά και πρέπει να συμμαζευτείς!», πρόσθεσε.

Αναγνωρίζοντας ότι «πιθανώς δεν ήταν» τόσο ειλικρινής σχετικά με τα θέματα που αντιμετώπιζε όσο θα έπρεπε, η Ντόχερτι σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος και δε νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο σύζυγός μου ήταν τοξικομανής... και αυτό με είχε απορροφήσει. Δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα πήγαινε να πάρει ναρκωτικά».

Η Σάνεν Ντόχερτι με τον τηλεοπτικό της αδερφό Τζέισον Πρίστλεϊ

Η Σάνεν Ντόχερτι με τον τηλεοπτικό της αδερφό Τζέισον Πρίστλεϊ

Η Ντόχερτι κι ο Χάμιλτον παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1993 και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες αργότερα. Ο Χάμιλτον, γιος του ηθοποιού Τζορτζ Χάμιλτον και της Αλάνα Κόλινς, έχει μιλήσει για τη μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. 

Σάνεν Ντόχερτι: Δείχνει τη σκληρή αλήθεια του καρκίνου με δύο φωτογραφίες

Από την πλευρά του, ο Πρίστλεϊ δήλωσε ότι θα ήθελε να ήξερε τι περνούσε η Ντόχερτι. «Ήταν απίστευτα δύσκολο για εμένα κι υπήρχαν τόσοι πολλοί άγνωστοι κι εύχομαι όλοι μας να είχαμε περισσότερες γνώσεις για το τι συνέβαινε στη ζωή σου, ώστε να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάστασή σου με πιο συμπονετικό τρόπο», της σχολίασε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top