Σάνεν Ντόχερτι: «Δε θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί στα οστά μου»

Συγκλονίζει η «Μπρέντα» για τη μάχη της με τον καρκίνο

Δείτε βίντεο για τη Σάνεν Ντόχερτι από το Breakfast@Star

Παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, η Σάνεν Ντόχερτι δεν το βάζει κάτω. Η «Μπρέντα» της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, αποκάλυψε στο People ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στα οστά της

Σάνεν Ντόχερτι: Κρατά στα χέρια τα μαλλιά της και ξεσπά σε λυγμούς

«Δε θέλω να πεθάνω», δήλωσε. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω... δεν έχω τελειώσει!». 

Η Σάνεν Ντόχερτι στην πρεμιέρα της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, που επέστρεψε -με αποτυχία- τηλεοπτικά το 2008

Η Σάνεν Ντόχερτι στην πρεμιέρα της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, που επέστρεψε -με αποτυχία- τηλεοπτικά το 2008 /Φωτογραφία AP Images/Dan Steinberg

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή κι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία κι ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα. 

Σάνεν Ντόχερτι: Δείχνει τη σκληρή αλήθεια του καρκίνου με δύο φωτογραφίες

«Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα», έγραψε η 52χρονη «Μπρέντα» στο Instagram όταν μοιράστηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την αφαίρεση του όγκου της. «Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δε θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Το βίντεο από τη συνέντευξή της που πόσταρε στο Instagram η Σάνεν Ντόχερτι 

Καθώς προχωράει μπροστά, η Ντόχερτι είναι αποφασισμένη να ευαισθητοποιήσει και να συμβάλει στην έρευνα για τον καρκίνο. «Είναι τρελό για μένα ότι δεν έχουμε ακόμη θεραπεία», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top