Σάνεν Ντόχερτι: «Θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης»

Όσα είπε η «Μπρέντα» από το Μπέβερλι Χιλς που νοσεί με καρκίνο

Δείτε βίντεο για τη Σάνεν Ντόχερτι από το Breakfast@Star

Μια συγκινητική εξομολόγηση για τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου που αντιμετωπίζει έκανε η Σάνεν Ντόχερτι, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα στη ζωή που θέλει να ζήσει. 

Σάνεν Ντόχερτι: «Δε θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί στα οστά μου»

Η πρώην πρωταγωνίστρια της νεανικής σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, μίλησε για το γεγονός πως παρά τα όσα της συμβαίνουν, δεν παραπονιέται μπροστά σε κόσμο, στο νέο επεισόδιο του podcast της με τίτλο Let's Be Clear τη Δευτέρα, ανέφερε: «Τείνω να είμαι το άτομο που κλαίει σε μια ντουλάπα μόνο του». 

Η Σάνεν Ντόχερτι σε fashion event στη Νέα Υόρκη το 2010, αρκετά χρόνια πριν την ασθένειά της

Η Σάνεν Ντόχερτι σε fashion event στη Νέα Υόρκη το 2010, αρκετά χρόνια πριν την ασθένειά της /Φωτογραφία AP Images/Peter Kramer

Η 52χρονη ηθοποιός πρόσθεσε ότι: «Έχω στιγμές που τα νιώθω όλα αυτά κι εύχομαι κάτι διαφορετικό με τη ζωή μου, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάζω την άλλη πλευρά και να λέω: "Λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις; Και θα είχε τόσο αντίκτυπο και νόημα όσο αυτό;". Προφανώς, το μεγαλύτερό μου θέμα είναι ότι δε θέλω να πεθάνω πολύ νωρίς, επειδή έχω πολλά να καταφέρω, οπότε αυτό βαραίνει το μυαλό μου». Η Ντόχερτι είπε ότι οι στόχοι που θέλει να προλάβει, αφορούν τη συγκέντρωση χρημάτων για τον καρκίνο, αλλά και την αλλαγή της νομοθεσίας για τη σφαγή ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Σάνεν Ντόχερτι: Τα κλάματα στο reunion του «Μπέβερλι Χιλς»

Κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου, η Ντόχερτι μοιράστηκε «μια νοσηρή συζήτηση» σχετικά με τον τρόπο που θέλει να φύγει από τη ζωή. Η ηθοποιός επιθυμεί η σορός της να «αναμιχθεί με τον σκύλο της και με τα λείψανα του πατέρα της».

Μιλώντας στο podcast με τον στενό της φίλο Κρις Κορτάτσο, ο οποίος είναι κι ο εκτελεστής της διαθήκης της, η ηθοποιός δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί», προσθέτοντας ότι περιμένει η κηδεία της να είναι «σαν μια γιορτή αγάπης»

Η Σάνεν Ντόχερτι ως «Μπρέντα» με τον αείμνηστο «Ντίλαν», κατά κόσμον, Λουκ Πέρι, στο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Η Σάνεν Ντόχερτι ως «Μπρέντα» με τον αείμνηστο «Ντίλαν», κατά κόσμον, Λουκ Πέρι, στο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Ο καρκίνος σημείωσε ύφεση το 2017, αλλά επέστρεψε το 2019. Αποκάλυψε στο Instagram τον Ιούνιο ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της εν μέσω της διάγνωσής της με καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου. Έκανε χειρουργική αφαίρεση του όγκου στον εγκέφαλο κι υποβλήθηκε σε ακτινοβολία. 

Σάνεν Ντόχερτι: Κρατά στα χέρια τα μαλλιά της και ξεσπά σε λυγμούς

Τον Νοέμβριο, η Ντόχερτι αποκάλυψε ότι τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώθηκαν και στα οστά της, αλλά εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία κι αναζητά κλινικές δοκιμές για να συμμετάσχει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top