Κοκλώνης για Καρρά: Η συζήτηση στα καμαρίνια και η συγκίνηση

Όσα είπε για το...γούρι του Βασίλη Καρρά

Συντετριμμένος είναι ο Νίκος Κοκλώνης από την είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά. Οι δυο άντρες ήταν πολύ καλοί φίλοι και ο τραγουδιστής ήταν εκείνος ο οποίος τον τιμούσε με την παρουσία του σε κάθε πρεμιέρα.

Όταν είχαν απαγάγει τον Βασίλη Καρρά με όπλα

«Ο Βασίλης ήταν η πιο μεγάλη καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτό που τον ξεχώριζε δεν ήταν η χαρακτηριστική του φωνή, αλλά η λαμπερή καρδιά του. Βοηθούσε τους συγχωριανούς του, τον απλό κόσμο, τα νέα παιδιά στον χώρο όπως έκανε και με μένα στα πρώτα μου βήματα. Ετοίμαζε τον δίσκο του. Ήταν η μεγάλη του χαρά», είπε στη Αλήθειες με τη Ζήνα ενώ μίλησε και για την τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story.

Βασίλης Καρράς: Γιατί δεν ερμήνευε ποτέ το «Δημήτρη χάνομαι;»

Β.Καρράς: «Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» - Τα λόγια του λίγες μέρες πριν πεθάνει

Κλείνοντας, περιέγραψε τη συνάντησή τους το φθινόπωρο στο J2US. «Ήταν το γούρι μου. Ήμασταν στο καμαρίνι εγώ, ο Βασίλης Καρράς και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Εκεί άρχισε να ανοίγετε και να μιλάει. Βγήκε στον αέρα αρκετά συγκινημένος. Του είπα τι έχει. Προφανώς, είχε μάθει αυτό που έπρεπε να πολεμήσει. Πίστευε πολύ στον Θεό. Είχε ξεκινήσει τις θεραπείες του και πίστευε πως θα τα καταφέρει. Ήταν καλύτερα. Εγώ περίμενα να έβγαινε στην πρεμιέρα του J2US. Νομίζω πως από αυτά που έχω μάθει είναι ότι κόλλησε covid και αυτό δεν άντεξε».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top