Β.Καρράς: «Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» - Τα λόγια του λίγες μέρες πριν πεθάνει

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή / Βίντεο Open

Με συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, που άφησε την τελευταία του πνοή την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Βασίλης Καρράς: Oυρές στο λαϊκό προσκύνημα- Παρατάθηκε έως το βράδυ

Ο Βασίλης Καρράς τον τελευταίο καιρό έδινε μεγάλη «μάχη», καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι φήμες για την υγεία του πολλές, με τον ίδιο να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story, απαντώντας σε αυτές. Ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχαν, όταν είχαν κυκλοφορήσει ψευδείς ειδήσεις που έκαναν λόγο για θάνατό του, πριν από 2,5 μήνες.

Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο του μήνυμα - «Μα τι αγάπη είναι αυτή;»

«Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι "φίλε μου, δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά οι γιατροί δε μου τα λένε καλά". Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει "θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος". Πρόσφατα διάβασα στο Τwitter "πέθανε ο Βασίλης Καρράς". Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω "μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά". Μου λέει "βγάλε με στη γραμμή να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα"». 

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Καρρά τον Ιούνιο / Φωτογραφία αρχείου NDP

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στη φιλία τους, αλλά και στο πόσο πολύ τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα: 

«Ο Βασίλης δεν ήταν ένας καλεσμένος, ήταν κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δε θα το ξεχάσω, τότε στο Open, στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε "άκου, θα το πάμε μαζί". “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω κύριες Καρρά" του είπα. "Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί να έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι".

Είδα όλη τη Θεσσαλονίκη. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες μου στο J2US ήταν εκεί. Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω μέσα στον Covid και του λέω: "Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα" και μου λέει "άκου, είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο και θα έρθω με όλη την ορχήστρα", γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top