Όταν είχαν απαγάγει τον Βασίλη Καρρά με όπλα

Τι είπε ο δημοσιογράφος και καλός του φίλος, Νίκος Δημαράς

Ο Βασίλης Καρράς είχε μια πολυτάραχη ζωή. Κάποιες άγνωστες πτυχές του περιέγραψε ο ίδιος στο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει ο ίδιος το 2019 με τίτλο: «Από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης» από τις εκδόσεις Μαλλιάρης –Παιδεία.

Ο Βασίλης Καρράς έγραψε ένα μυθικό τραγούδι στην εντατική

Την επιμέλεια είχε κάνει ο δημοσιογράφος και καλός φίλος του αγαπημένου τραγουδιστή, Νίκος Δημαράς.

Το πρωί της Πέμπτης 28/12, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως ο «άρχοντας της νύχτας» του είπε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Το ουίσκι στο φέρετρο & το «αδερφέ που μ' αφήνεις»

«Στην παρουσίαση του βιβλίου μου είπε: «ήρθες πολύ διαβασμένος, γι αυτό θα γράψουμε ακόμα ένα βιβλίο». Και του απάντησα: «Τι άλλο να γράψουμε; Εδώ τα γράψαμε όλα». «Θα τα γράψουμε όλα. Αναλυτικά τη ζωή. Και τις τρεις απαγωγές», μου είπε. Δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες γιατί τις κρατούσε για το επόμενο βιβλίο. Ο Βασίλης Καρράς σε μία διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα έπεσε θύμα βίαιης απαγωγής με σκοπό την απόσπαση λύτρων», ανέφερε ο στενός φίλος του τραγουδιστή.

Βασίλης Καρράς: Γιατί δεν ερμήνευε ποτέ το «Δημήτρη χάνομαι;»

Για τις απαγωγές είχε μιλήσει και σε συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη λέγοντας: «Αυτά θα τα πούμε μόλις γράψω βιβλίο. Αυτά δεν τα λέμε εδώ. Είναι τρεις οι απαγωγές δεν είναι δύο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top