Κηδεία Βασίλη Καρρά: Το ουίσκι στο φέρετρο & το «αδερφέ που μ' αφήνεις»

Το τραγούδι που είχε αφιερώσει στη γυναίκα της ζωής του

Σκηνές αρχαίες τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες, Τετάρτη 27/12, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας όπου έγινε η ταφή του Βασίλη Καρρά.  Όλοι ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον «άρχοντα της νύχτας»…τώρα που χαμήλωσαν τα φώτα.

Καρράς - Τερζής: «Τους τελευταίους 4 μήνες έλυσαν τις διαφορές τους»

Η γυναίκα και η κόρη του Βασίλη Καρρά

Ο Ζαφείρης Μελάς αποκάλυψε και τι έγινε όταν ο κόσμος αποχώρησε από τον χώρο της ταφής. Ολοι μαζί τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του, Χριστίνας «Όταν τα χρόνια σου περάσουν».

Βασίλης Καρράς σε Κιντάτο: «Πιτσιρίκο, είμαι μια χαρά. Μην ακούς τίποτα»

Ζαφείρης Μελάς

Ζαφείρης Μελάς

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε με τη σειρά του πως ο Νίκος Βέρτης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και άλλοι τραγουδιστές ερμήνευσαν το κομμάτι αυτό, όσο έμπαινε το φέρετρο μέσα στη γη.

Βασίλης Καρράς: Γιατί δεν ερμήνευε ποτέ το «Δημήτρη χάνομαι;»

«Το τραγουδήσαμε με την ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα», ανέφερε ο Ζαφείρης Μελάς στο Πρωινό.

Από την άλλη μεριά ο Χάρης Λεμπιδάκης περιέγραψε ακόμα δύο από τις πιο συγκινητικές σκηνές. Η πρώτη ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε μερικές σταγόνες πάνω στο φέρετρο και η δεύτερη όταν ο αδερφός του Βασίλη Καρρά έσκυψε πάνω στο φέρετρο και επί πέντε λεπτά έκλαιγε και έλεγε «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top