Καρράς - Τερζής: «Τους τελευταίους 4 μήνες έλυσαν τις διαφορές τους»

Σύζυγος Πασχάλη Τερζή: Διαψεύδει την κόντρα με τον Βασίλη Καρρά

H αυλαία «έπεσε» για τον Βασίλη Καρρά, αφού χθες, Τετάρτη 27/12, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς

Πλήθος κόσμου ήταν εκεί για το «ύστατο χαίρε» στον «άρχοντα της νύχτας», ανάμεσά τους και πάρα πολλοί καλλιτέχνες μιας και τον αγαπούσαν πάρα πολύ.

Βασίλης Καρράς: «Έφυγε γεμάτος αγάπη»

Στενός του φίλος ήταν και ο Πασχάλης Τερζής, αλλά οι δυο άντρες για πάρα πολλά χρόνια δε μιλούσαν. Κανένας από τους δυο δεν είχε αποκαλύψει ποτέ ποιος ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκαν.

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή

Πασχάλης Τερζής

Πασχάλης Τερζής

 

Ωστόσο, τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και μάλιστα μιλούσαν αρκετά συχνά στο τηλέφωνο.

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Η τελευταία του επιθυμία

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δε μιλάνε πια.
Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

Σύζυγος Πασχάλη Τερζή: Διαψεύδει την κόντρα με τον Βασίλη Καρρά

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια είδηση που ήθελε τον Βασίλη Καρρά να μη μιλά για πολλά χρόνια με τον Πασχάλη Τερζή. Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος από το Πρωινό επικοινώνησε με την σύζυγο του Πασχάλη Τερζή, η οποία διέψευσε ότι υπήρξε κόντρα μεταξύ τους στο παρελθόν.

«Υπήρχε πάντα μια φήμη - δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει - ότι ήταν να συνεργαστούν σε ένα νυχτερινό σχήμα το οποίο τελευταία στιγμή διαλύθηκε. Άρα πιθανόν να υπήρχε μια εκεί παγωμάρα να το πω έτσι. Όταν λέει τσακώθηκε με κάποιον δε λέει πιάστηκα στα χέρια η κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ουδέποτε υπήρξε παρεξήγηση και επιθυμεί να σταματήσει η αναπαραγωγή της είδησης καθώς δεν είναι αληθής» είπε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top