Βασίλης Καρράς: «Έφυγε γεμάτος αγάπη»

Ο Μητροπολίτης ξάδελφός του απαντά για τη φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Μητροπολίτης Σικάγου, Ναθαναήλ ήταν ξάδελφος του Βασιλή Καρρά κι ένας από τους ανθρώπους που τον είχε επισκεφθεί όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Μάλιστα ήταν εκείνος που ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο, την οποία όμως κατέβασε όταν προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από τους θαυμαστές του.

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή

«Όλη η Ελλάδα πενθεί. Εμείς πενθούμε σαν οικογένειά του. Ήταν όντως άνθρωπος αγάπης. Αγαπούσε τους ανθρώπους, τον συνάνθρωπό του και πάρα πολύ το χωριό του. Από εκεί ξεκίνησε, από το Κοκκινοχώρι, και εκεί θα ταφεί. Είναι πολύ συγκινητικό για εμάς», είπε αρχικά ο Σεβασμιότατος Ναθαναήλ και στη συνέχεια είπε για τη συνάντησή τους στο νοσοκομείο:

Βέρτης για Βασίλη Καρρά: «Δεν έχω δύναμη να μιλήσω, ήμασταν οικογένεια»

«Εγώ είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη νομίζω ήταν τον Οκτώβρη, μετά από μία επίσκεψη στο Άγιον Όρος, και δόθηκε η ευκαιρία να πάω να τον δω στο νοσοκομείο. Ήταν η οικογένειά του εκεί. Ήταν χαρούμενος που έβλεπε γύρω του τους ανθρώπους του. Ήταν η σύζυγός του, οι άνθρωποι που αγαπούσε πολύ. Στο τέλος μου είπε: “ξάδερφε, το μόνο που έχω μέσα μου είναι η αγάπη”. Το μόνο που αξίζει στη ζωή είναι η αγάπη. Είναι μία πολύ ευλογημένη συνάντηση με έναν άνθρωπο, ο οποίος ετοιμαζόταν είχε βάλει κάποιες προτεραιότητες στη ζωή του. Αγαπούσε την οικογένειά του και τον συνάνθρωπο του. Πίστευε και αγαπούσε τον Χριστό. Του έδωσα ένα εγκόλπιό μου ως δώρο, δεν είχα κάτι άλλο να του δώσω. Πήγα απροετοίμαστος στο νοσοκομείο».

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Η τελευταία του επιθυμία

Όσο για την αναστάτωση που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της φωτογραφίας, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του Βασίλη Καρρά και τους στενούς συγγενείς του. 

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Συντετριμμένες η σύζυγός του και η κόρη του

«Λυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος στεναχωρήθηκε και θύμωσε και την κατέβασα. Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονή ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδερφός του. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύει», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top