Κηδεία Βασίλη Καρρά: Η τελευταία του επιθυμία

Η… «βόλτα» που ήθελε να κάνει πριν πάει στην τελευταία του κατοικία

Στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε κηδεύεται αυτήν την ώρα ο Βασίλης Καρράς. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα και ακόμα περισσότερο στους συγχωριανούς του, που τον ήξεραν από παιδάκι και τον αγαπούσαν για την ανοιχτή καρδιά του και το φιλότιμό του. 

Κηδεία Βασίλη Καρράς: Συντετριμμένες η σύζυγός του και η κόρη του

Εκεί, στα σοκάκια που έτρεξε παιδί, που έπαιξε και γέλασε, εκεί ήθελε να «περπατήσει» ο Βασίλης Καρράς και πηγαίνοντας για το τελευταίο του ταξίδι. 

Βασίλης Καρράς: «Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο, ήξερε ότι θα “φύγει”»

Κι αυτήν την τελευταία του επιθυμία ικανοποίησαν σήμερα η οικογένειά του και οι φίλοι του. Έτσι φτάνοντας στο Κοκκινοχώρι οι αγαπημένοι του πήραν στα χέρια το φέρετρό του και περπάτησαν για τελευταία φορά στα στενά δρομάκια του χωριού του, μέχρι τον ιερό ναό του Αγίου Νέστωρος, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία. 

Βασίλης Καρράς: Οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς πέρασε από γειτονιές, όπου τον αποχαιρέτησαν φίλοι και γείτονες, από αλάνες, όπου έπαιξε μικρό παιδί και λίγο πριν ταφεί, πέρασε μπροστά από το πατρικό του σπίτι για ένα τελευταίο «αντίο».

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του «άρχοντα»

Όλοι μιλούν για έναν αγαθό γίγαντα, για έναν άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη, έναν άνθρωπο της προσφοράς, που βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη, χωρίς ποτέ να θέλει να μαθευτεί. Ήταν πάντα ένας απλός άνθρωπος, προσιτός, μια πόρτα ανοιχτή για όλον τον κόσμο που τόσο πολύ τον αγάπησε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top