Βασίλης Καρράς: «Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο, ήξερε ότι θα “φύγει”»

Συγκινεί ο πρόεδρος του χωριού του «άρχοντα της νύχτας»

Στην τελευταία του κατοικία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας θα οδηγηθεί σε λίγες ώρες ο Βασίλης Καρράς.

Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η σύζυγός του - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος

Λίγη ώρα πριν το τελευταίο χειροκρότημα στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού μίλησε για το τηλεφώνημα που είχε μαζί του πριν «φύγει» από τη ζωή.

Β.Καρράς: «Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» - Τα λόγια του λίγες μέρες πριν πεθάνει

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα για εμάς στο Κοκκινοχώρι. Λείπει ένας άνθρωπος, ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό. Δούλευε πολύ σκληρά όταν ήταν στο χωριό για να το κάνει ακόμα πιο όμορφο. Ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο, για την κοινωνία εδώ. Ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κάποιος τι κάνει για τον κόσμο, όποιος είχε πρόβλημα υγείας, είχε να σπουδάσει παιδιά, ήταν παρών. Υπήρχε πάντα. Υπήρχαν 2-3 από εμάς που ξέραμε ποιος έχει πρόβλημα στο Κοκκινοχώρι και τη γύρω περιοχή και πάντα ήμασταν εδώ για να του το αναφέρουμε» είπε αρχικά στη εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

Βασίλης Καρράς: Τι είπε στον Νίκο Ζωιδάκη 3 μέρες πριν «φύγει» απ΄τη ζωή

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος σαν τον Βασίλη Καρρά»

Β. Γιαννόπουλος: Άνθρωποι σαν τον Βασίλη Καρρά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα

Θλίψη από τον βορρά μέχρι τον νότο για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά/ φωτογραφία NDP

Θλίψη από τον βορρά μέχρι τον νότο για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά/ φωτογραφία NDP

«Πριν λίγο καιρό με είχε πάρει τηλέφωνο, κι αυτό είναι κάτι που ακόμα το βλέπω μπροστά μου και το θυμάμαι, και μου είχε πει, “θέλω μικρέ να ετοιμάσεις το νεκροταφείο. Από την εκκλησία μέχρι το νεκροταφείο να είναι όλα όσο καλύτερα μπορούν να είναι”. Κι αυτό έχω κάνει. Μου είπε ακόμα ότι μας αγαπάει όλους πολύ. Ήξερε ότι όταν θα φύγει θα μαζευτεί πολύς κόσμος. Πριν 15 μέρες που τον είδα έκανε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό. Είχε φτιάξει πεζοδρόμια με φώτα, δρόμους αγροτικούς για καλύτερη πρόσβαση στα κτήματα, μια πανέμορφη πλατεία, και πολλά ακόμη που μπορεί να μην ήθελε να τα αναφέρουμε. Το χωριό μας είναι πολύ μικρό και αν δεν ήταν ο Βασίλης, δε θα το ήξερε κανείς. Εξαιτίας του μας ξέρουν όλοι, ακόμα και στην Αμερική. Το χωριό σήμερα θα βουλιάξει. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο. Θα ταφεί κοντά στο μνήμα της μητέρας του. Εγώ τον γνώρισα το 1977, που είχε έρθει και έμενε στο χωριό με τη γυναίκα του. Θυμάμαι ένα παλικάρι πολύ φτωχό, τραγουδούσε σε ένα μαγαζί στη Δράμα και πηγαίναμε από το Κοκκινοχώρι με τα τρακτέρ να τον ακούσουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού ανέφερε πως ο «άρχοντας της νύχτας» είχε ένα όνειρο που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει, αλλά δεν αποκάλυψε ποιο ήταν αυτό. «Είχε ένα όνειρο που δε πρόλαβε να πραγματοποιήσει, αλλά δε μπορώ να το αναφέρω. Η σύζυγός του, η Χριστίνα είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, είναι από ένα χωριό από το Κιλκίς, μας αγάπησε πάρα πολύ. Όταν ήταν στο χωριό ο Βασίλης ήταν ένας αγρότης, με το τρακτέρ, το χωριό, δεν θα έλεγες ότι είναι ο Βασίλης Καρράς που βγαίνει στις πίστες και είναι πρώτο όνομα. Κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα τα πέρναγε στο χωριό. Πριν 15 μέρες που πήγα και τον είδα μου είπε ότι τα Χριστούγεννα θα είναι στο χωριό. Ζήταγε από έναν κοινό μας ξάδελφο να τον φέρει μια βόλτα στο χωριό, αλλά δεν μπορούσε. Πίστευε ότι θα το ξεπεράσει, θα το νικήσει και θα έρθει στο χωριό».

O «άρχοντας της νύχτας»  έσβησε σε ηλικία 70 ετών

O «άρχοντας της νύχτας»  έσβησε σε ηλικία 70 ετών/  φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top