Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η σύζυγός του - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος

Με το «Νύχτα Ξελογιάστρα» το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πλήθος κόσμου έδωσε σήμερα το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Από νωρίς το πρωί άρχισαν να συρρέουν στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του.

Β.Καρράς: «Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» - Τα λόγια του λίγες μέρες πριν πεθάνει

Λίγο μετά τις 16:30, η σορός του έφυγε από την εκκλησία, την ώρα που μουσικοί με μπουζούκια και όργανα συνόδευαν το φέρετο με τραγούδια.

Συγκίνηση στην κηδεία του Βασίλη Καρρά: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»

Κηδεία Βασίλη Καρρά

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Τον αποχαιρέτησαν με μπουζούκια και τραγούδια

Με μπουζούκια και τραγούδια αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά / Φωτογραφίες NDP

Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο

Οι στίχοι του «Νύχτα Ξελογιάστρα», του «Δεν πάω πουθενά», αλλά και οι ήχοι ποντιακών τραγουδιών γέμισαν το προαύλιο της εκκλησίας και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους που τραγούδησαν δυνατά.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος σαν τον Βασίλη Καρρά»

Τραγικές φιγούρες η επί 40 χρόνια αγαπημένη του σύζυγος και η κόρη του που δεν άφησαν η μία την άλλη από την αγκαλιά τους. Μάλιστα, η σύζυγος του σπουδαίου τραγουδιστή «λύγισε», όταν βγήκε έξω συνοδεύοντας το φέρετρο και άκουσε το συγκεντρωμένο πλήθος να τραγουδά τα τραγούδια του.

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα - «Aθάνατος Βασιλάρα»

Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η σύζυγός του την ώρα που συνόδευε το φέρετρο

Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά και η κόρη του συνοδεύουν το φέρετρό του μετά την εξόδιο ακολουθία / Φωτογραφία thesstoday

Η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει αύριο το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογενείας του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Βασίλης Καρράς: Ο συγκινητικός επικήδειος στην κηδεία του

Τον επικήδειο λόγο στην κηδεία του Βασίλη Καρρά εκφώνησε, μετά από αίτημα της οικογένειάς του, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

«Τα είπε όλα με τα τραγούδια, τη στήριξή του σε εκείνους που είχαν ανάγκη με τον απαράβατο όρο να μη μαθευτούν ποτέ. Τα είπε όλα με την αγάπη του για τη Χριστίνα και την Ειρήνη. Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, ο Βασίλης έδωσε αγάπη και δίδαξε ήθος για περισσότερα από 40 χρόνια. Ήξερε να αγγίζει την ψυχή του Έλληνα. Στις καρδιές μας είναι ο τελευταίος μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής. Σε ευχαριστώ για την τιμή να είμαι δικός σου και την τιμή που μου έκανε η οικογένεια σου να βρίσκομαι εδώ, μπροστά σου. Μεταφέρω τα ειλικρινά συλλυπητήρια του πρωθυπουργού. Για όλα αυτά Βασίλη μου, δεν πας πουθενά πουθενά, εδώ θα μείνεις!», ανέφερε στον επικήδειο ο κ. Καλαφάτης και κατέληξε: 

«Ήταν άνθρωπος πιστός με συνειδητό τρόπο. Είχε καταστήσει την καρδιά του Βηθλεέμ, τόπο γέννησης του Χριστού. Διακρίθηκε για την αγάπη στους ανθρώπους και στην οικογένεια του και είχε φιλανθρωπικό έργο με αφανή τρόπο. Υπήρξε λαϊκός τραγουδιστής και υπέγραψε με τη φωνή του αυτά που ήθελε να εκφράσει όλος ο λαός», είπε ο Μητρόπολιτης κ. Φιλόθεος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top