Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος σαν τον Βασίλη Καρρά»

«Να είναι καλά εκεί ψηλά», είπε αποκλειστικά στο star.gr ο συνθέτης

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τον Βασίλη Καρρά αποκλειστικά στο star.gr

Η γνήσια λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά σίγησε για πάντα το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων. Έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο της μουσικής, αφού για περισσότερα από 40 χρόνια μεσουρανούσε στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Βασίλης Καρράς: Τι είπε στον Νίκο Ζωιδάκη 3 μέρες πριν «φύγει» απ΄τη ζωή

Εκτός όμως από τραγουδιστής και συνθέτης. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε δώσει τραγούδια του σε συναδέλφους του. Φυσικά, είχε συνεργαστεί με επιτυχημένους μουσικούς και συνθέτες.

Βασίλης Καρράς: Oυρές στο λαϊκό προσκύνημα- Παρατάθηκε έως το βράδυ

Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά/ φωτογραφία NDP

Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά/ φωτογραφία NDP

Ένας εξ αυτός ήταν και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θυμήθηκε με νοσταλγία και συγκίνηση την πρώτη τους συνάντηση.

«Τον Βασίλη τον γνώρισα το 1996. Είχα πάει στο καμαρίνι του για να του δειγματίσω κάποια μου τραγούδια. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή μαζί του. Με «ψάρωσε» λίγο όταν με είπε πιτσιρίκο. Μου είπε πολύ καλά γράφεις. Μετά από χρόνια τον γνώρισα κι άρχισα να έχω καλύτερη επαφή μαζί του. Τότε κατάλαβα πόσο λαϊκός και αγνός άνθρωπος είναι, αλλά και πόσο βοηθάει όλα τα νέα παιδιά σε αυτό τον χώρο», είπε αποκλειστικά στο star.gr και πρόσθεσε: «Γνώρισα και την καταπληκτική του οικογένεια. Στη συνέχεια δημιούργησα και κάποια τραγούδια μαζί του. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Όταν βρισκόμασταν συζητούσαμε, τα πίναμε. Αυτό που έχω να πω για τον Βασίλη ήταν ότι «έφυγε» ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος. Υπάρχει κι άλλος, αλλά η απώλεια του Βασίλη Καρρά είναι μεγάλη. Να είναι καλά εκεί ψηλά. Θα μείνουν όλα αυτά που μας έχει αφήσει και μας έχει πει. Ήταν ένας άνθρωπος που όταν ήσουν μαζί του περνούσες όμορφα με όλη την απλότητα που είχε. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του».

Βασίλης Καρράς: «Κατέρρευσε» η γυναίκα του στο λαϊκό προσκύνημα

Συγκινούν τα λόγια του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τη απώλεια του Βασίλη Καρρά/ φωτογραφία NDP

Συγκινούν τα λόγια του Κυριάκου Παπαδόπουλου για τη απώλεια του Βασίλη Καρρά/ φωτογραφία NDP

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Ανατρίχιασα ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια»

Κλείνοντας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μοιράστηκε μαζί μας μια άκρως συγκινητική στιγμή που βίωσε χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στην Πάτρα.

«Χθες, χωρίς να το ξέρει κανένας έκανα ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε αφιερώματα στη μνήμη του. Πριν τελειώσω το πρόγραμμά μου είπαμε 7-8 τραγούδια. Όλο το μαγαζί τραγουδούσε ακαπέλα τα τραγούδια του. Αν ακούγατε την ανταπόκριση του κόσμου θα λέγατε πως ο Βασίλης είναι εδώ. Ανατρίχιασα ήταν ότι πιο συγκινητικό έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια».

Όλος ο κόσμος τραγουδά Βασίλη Καρρά/ facebook Κυριάκος Παπαδόπουλος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top