Βασίλης Καρράς σε Κιντάτο: «Πιτσιρίκο, είμαι μια χαρά. Μην ακούς τίποτα»

«Τον αποκαλούσα «πατέρα» και αυτός με έλεγε «γιο» του»

Με δάκρυα στα μάτια ο Λευτέρης Κιντάτος αποχαιρέτησε τον «πατέρα» του Βασίλη Καρρά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο The Voice και δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μια δυνατή σχέση.

Καρράς - Τερζής: «Τους τελευταίους 4 μήνες έλυσαν τις διαφορές τους»

«Στενάχωρα τα φετινά Χριστούγεννα. «Χάσαμε» τον Βασίλη Καρρά. Χάσαμε ένα κεφάλαιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Τον αγαπούσα πολύ πριν τον γνωρίσω και μόλις τον γνώρισα τον λάτρεψα. Όταν τον γνώρισα είχα «χάσει» τον πατέρα μου και είχα παρακαλέσει την παραγωγή να μην πει τίποτα σε κανέναν. Τότε ο Βασίλης με πήρε στα παρασκήνια με αγκάλιασε και κλαίγαμε για 5 λεπτά. Είναι ίσως η πιο ανατριχιαστική στιγμή στη ζωή μου. Πριν βγω από το παιχνίδι έμαθα ότι μου είχε γράψει ένα τραγούδι το «Για πάρτη της»», είπε αποκλειστικά στο Breakfast@star.

Βασίλης Καρράς: Τι έλεγε 30 χρόνια πριν για τις γυναίκες της ζωής του

Ο τραγουδιστής συνθέτης τόνισε πως όλοι τον αποκαλούσαν άρχοντα ήταν επειδή δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει κάτι. Μάλιστα, θυμήθηκε τα λόγια που του είπε λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή.

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Έπεσε» η αυλαία για τον σπουδαίο τραγουδιστή

«Αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που τον γνώρισα. Τον αποκαλούσα «πατέρα» και αυτός με έλεγε «γιο» του. Μιλήσαμε κάποια στιγμή και μου είπε: «Πιτσιρίκο, είμαι μια χαρά. Μην ακούς τίποτα». Ήταν δυνατός μέχρι το τέλος. Έχω ηχογραφημένα τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Θα μιλήσω με την οικογένειά του μήπως κάνουμε κάτι».

Ο Λευτέρης Κιντάτος βούρκωσε μιλώντας για την απώλεια του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή. «Τέτοιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν. Αν σου έλειπε το χέρι ο Βασίλης Καρράς θα έκοβε το δικό του για να στο δώσει. Θα μου λείψει πολύ. Δεν υπάρχει λαϊκό τραγούδι χωρίς τον Βασίλη Καρρά».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top