Βασίλης Καρράς: Τι έλεγε 30 χρόνια πριν για τις γυναίκες της ζωής του

Σπάνιο ντοκουμέντο με τον τραγουδιστή

To τελευταία αντίο είπαν σήμερα χιλιάδες κόσμου, φίλοι και συγγενείς στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης 27/12 κηδεύτηκε στο αγαπημένο του μέρος, τη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Κηδεία Βασίλη Καρρά: «Έπεσε» η αυλαία για τον σπουδαίο τραγουδιστή

Η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου πρόβαλε ένα σπάνιο ντοκουμέντο, με τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, όπου 30 χρόνια πριν μιλούσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τη μουσική και τη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το μακρινό 1993 και στην Σούζυ Καζαντζίδου, ο Βασίλης Καρράς ανέφερε: «Αγαπούσα από μικρός το τραγούδι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπω στον επαγγελματικό χώρο, άσχετα αν ήταν όνειρο. Όλα αυτά ήρθαν το 1969, ερασιτεχνικά, δειλά δειλά. Η μουσική ήταν μικρόβιο».

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Η τελευταία του επιθυμία

Ο Βασίλης Καρράς είχε εξομολογηθεί για τη σύζυγό του: «Η Χριστίνα είναι αφανής ήρωας. Ποιος δεν χρειάζεται τη βοήθειά του ανθρώπου του; Είναι πολύ σημαντική. Ένα χαμόγελο της κόρης μου αρκεί για να ξεχάσω χίλιες πίκρες».

«Τα φώτα δεν σε παρασύρουν, ο άνθρωπος γεννιέται, δεν γίνεται. Δεν πιστεύω ότι αλλάζει ο χαρακτήρας σου» ανέφερε επίσης ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top