Ο Βασίλης Καρράς έγραψε ένα μυθικό τραγούδι στην εντατική

Ποιος τραγουδιστής θα το ερμηνεύσει

Μπορεί να νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά ακόμα και τότε ο Βασίλης Καρράς δεν το έβαζε κάτω. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του έγραψε ένα τραγούδι που πολλοί το χαρακτήρισαν «μυθικό».

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Το ουίσκι στο φέρετρο & το «αδερφέ που μ' αφήνεις»

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς: Γιατί δεν ερμήνευε ποτέ το «Δημήτρη χάνομαι;»

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική», είπε η Ελισάβετ Οικονόμου στη Super Κατερίνα.

Βασίλης Καρράς σε Κιντάτο: «Πιτσιρίκο, είμαι μια χαρά. Μην ακούς τίποτα»

«Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο τον Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους, στην καρδιά του όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top