Πώς είναι σήμερα οι μικροί πρωταγωνιστές αγαπημένων ελληνικών σειρών

Κάποιοι εργάζονται ως ηθοποιοί, κάποιοι άλλοι άλλαξαν δρόμο

Άρης Τσάπης: O γάμος του μικρού Θανάση από το «Ευτυχισμένοι Μαζί», 23/1/23- βίντεο Mega Καλημέρα

Πριν από αρκετά χρόνια τράβηξαν τα φώτα μέσα από τους ρόλους τους σε αγαπημένες ελληνικές σειρές. Σήμερα, κάποιοι από τους μικρούς πρωταγωνιστές εξακολουθούν να ασχολούνται με την υποκριτική και κάποιοι άλλοι έχουν διαλέξει εντελώς διαφορετικό δρόμο στη ζωή τους. 

Το βέβαιο είναι πως τα παιδιά που συμμετείχαν σε επιτυχημένες σειρές έχουν πια μεγαλώσει. Ας δούμε πώς είναι σήμερα.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» ασχολείται πλέον με τα κοινά

Ως κοριτσάκι, η Κορίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το νάζι της στον τηλεοπτικό της μπαμπά, Κώστα Καρρά, στη σειρά «Πάτερ Ημών» που προβλήθηκε στον Ant1, την περίοδο 1994- 1996.

Η 38χρονη σήμερα Κορίνα (Κυριακή) Δαμουλιάνου ασχολείται με τα κοινά και φέτος εξελέγη και πάλι δημοτική σύμβουλος στην Καλλιθέα. 

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Τι κάνουν σήμερα η Φίφη, ο Άρης και ο Γιαννάκης 

Στην επιτυχημένη σειρά  «Ευτυχισμένοι Μαζί» - με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου- η οποία προβλήθηκε το διάστημα 2007- 2009 στο Mega, πρωταγωνιστούσαν και τρεις μικροί ήρωες που χάριζαν τη δική τους μοναδική πινελιά στη σειρά: η Φίφη (Εύη Δαέλη), ο Θανάσης (Άρης Τσάπης) και ο μικρός Γιαννάκης (Σάββας Σαλίπας).

Eυτυχισμένοι Μαζί: Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Eυτυχισμένοι Μαζί: Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Εύη Δαέλη: H «Φίφη» συνεχίζει την πορεία της στην υποκριτική

Η 28χρονη Εύη Δαέλη που υποδύθηκε τη Φίφη συνέχισε την πορεία της στην υποκριτική. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές κι έχει πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος.

Εύη Δαέλη: Πώς πήρε τον ρόλο της «Φίφης» στο Ευτυχισμένοι Μαζί

Άρης Τσάπης: O μικρός Θανάσης έχει γίνει μπαμπάς

Ο 29χρονος σήμερα Άρης Τσάπης, ο μικρός Θανάσης του «Ευτυχισμένοι Μαζί» έχει γίνει ήδη μπαμπάς. Παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Ειρήνη Ξυπνητού τον Ιανουάριο του 2023. Ο γιος τους, Φίλιππος, είναι δυόμιση ετών. 

Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, στην ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ2, “Χωρίς Πυξίδα”, αλλά έχει κάνει και άλλες δουλειές εκτός υποκριτικής.

Ευτυχισμένοι Μαζί: Η Φίφη και ο Γιαννάκης ξανά μαζί

Σάββας Σαλίπας: O Γιαννάκης είναι και πτυχιούχος στα ναυτιλιακά

Ο 23χρονος Σάββας Σαλίπας, το μικρότερο παιδί στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», ο τηλεοπτικός Γιαννάκης, είναι σήμερα 23 ετών. Τον περασμένο Μάιο, πήρε το πτυχίο του στα ναυτιλιακά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Πάρης Σκαρτσιόλας: Ο μικρός Μανωλάκης από το «Kαφέ της Χαράς»

Τον Πάρη Σκαρτσιόλα τον γνωρίσαμε ως τον γιο του δήμαρχου Περίανδρου Πώποτα στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Kαφέ της Χαράς», την περίοδο 2003- 2006. 

Ο μικρός Μανωλάκης έχει μεγαλώσει πολύ από τότε και συνεχίζει την πορεία του στην υποκριτική. Σήμερα είναι 31 ετών.

Mάνος Τσαγκαράκης: O Δημητράκης από το «Νησί»

Ο Μάνος Τσαγκαράκης είχε κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού για τον ρόλο του στη σειρά του Mega «To Nησί». Σήμερα ο 23χρονος πια «Δημητράκης Λεμονιάς» είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, από όπου κατάγεται. 

Το 2021, είδαμε την τηλεοπτική επιστροφή του με έναν μικρό ρόλο που είχε στον Σασμό, ως φίλος του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Παναγιώτης Φιλιππαίος: O μικρός Μιλτιάδης από το «Είσαι στο ταίρι μου»

Το «Είσαι το ταίρι μου» έκανε μεγάλη επιτυχία το 2001 στο Mega. Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος υποδύθηκε τότε στη σειρά τον μικρό Μιλτιάδη, γιο της Ανέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και του Παναγιώτη (Γεράσιμος Γεννατάς).

Το παιδάκι μεγάλωνε με αρχαία ελληνικά και αυστηρούς κανόνες από τη μητέρα του στην επιτυχημένη σειρά. Σήμερα σε ηλικία 32 ετών εργάζεται ως graphic designer. Δεν ασχολείται με την υποκριτική, αλλά είχε κάνει μια guest εμφάνιση στο «Κάτω Παρτάλι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top