Τσιριγκάκη για Μπιθικώτση: «Η διατροφή που δίνει, δε φτάνει ούτε για γάλα»

Η απάντηση της πρώην συζύγου του τραγουδιστή στις δηλώσεις του Απ. Λύτρα

Η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Έλενα Τσιριγκάκη, απάντησε εκ νέου στις δηλώσεις του δικηγόρου του τραγουδιστή. Ο Απόστολος Λύτρας τοποθετήθηκε χθες δημόσια λέγοντας στην εκπομπή «Happy Day», πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης πληρώνει διατροφή για την κόρη τους και βλέπει το παιδί του, σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε η πρώην σύζυγός του. 

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Πληρώνει διατροφή και το βλέπει το παιδί»

«Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση όσον αφορά στη διατροφή του παιδιού μου, η οποία είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα. Ναι, μου την δίνει αν και ο ίδιος ο δικηγόρος του εξεπλάγη όταν άκουσε τα χρήματα που βάζει και τον ρώτησε μπροστά μου “Πώς θα ζήσει η γυναίκα ρε άνθρωπε με αυτά τα χρήματα;”. H απάντησή του ήταν “τόσα έχω”. Το παιδάκι έχει να τον δει έναν χρόνο και αυτό το γνωρίζει ο δικηγόρος του. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Δεν έχω θυμό, ούτε μου αρέσει η λέξη εκδίκηση. Αλλά η δικαίωση» απάντησε η Ελένη Τσιριγκάκη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, στις 15 Ιουλίου του 2021/ NDP

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, στις 15 Ιουλίου του 2021/ NDP

To πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Μύκονο τον Ιούλιο του 2021 και τον Ιανουάριο του 2022 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Χώρισαν ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους. Η κόρη τους πήρε το όνομα «Μελίνα» αλλά από τη βάπτισή της έλειπε ο πατέρας της. Η Ελένη Τσιριγκάκη αποκάλυψε στο Happy Day πως δεν έχει καμία επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό της και πως δε βλέπει το παιδί του.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απών από τη βάπτιση της κόρης του

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου, ο οποίος ήταν παιδικός φίλος της απέναντι πλευράς» είχε αποκαλύψει η Ελένη Τσιριγκάκη, τη μέρα της βάπτισης της κόρης της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top